GOODBYE IS NO FAREWELL

Kära läsare. Vill idag med lite sorg i hjärtat berätta att jag härmed slutar blogga. Mycket har hänt de senaste veckorna - jag har fått drömjobbet hemma i Fagersta och därmed börjar jag och Henri ett nytt kapitel där inom kort. Vi har även köpt en lägenhet där vilket känns helt okej även om Örebro är mitt hjärtas stad och är en stad jag kommer återkomma till när tiden är rätt. Det jag vill ha sagt är att bloggandet inte riktigt går ihop med jobbet då jag på något vis blir halvt offentlig och måste hålla på min personliga integritet, vilket inte varit viktigt som student då jag istället velat nå ut till människor under den här tiden. Nu får jag chansen att göra det i jobbet istället. Däremot ser jag fram emot att återkomma till bloggandet om några år och då göra den renodlat psykologisk med tips för att må bra psykologiskt och socialt, men då vill jag ha erfarenhet och ännu mer kunskap i rockärmen. Idag var jag på föreläsning med Johan Rheborg här på universitetet, "Varför man gör det man gör", och blev inspirerad till att se livet som en resa där alla kan förändras och att allting sker, oavsett man vill det eller inte. En mycket inspirerande man. Så med Johan Rheborgs visdom inpräntad är det dags för mig att ge mig iväg till nästa anhalt på resan vi kallar livet. Jag vill tacka er för de här åren ni följt mig här genom toppar och dalar, svarta hål och ljusa skyar. ❤️ Nu ska jag rädda världen. 

VALENTINES DAY ♥

 
 
 24K Gold Mask ♥ The Nudes Palette ♥ The One Desire ♥
Raspberry Vanilla Shower Gel ♥ Pink Sugar Body Mousse 
 
Detta inlägg är delvis (nåja, mestadels) en hint till min egna man om vad jag önskar mig till Alla hjärtans dag på söndag, men jag kan ju även passa på att tipsa er om fina saker att köpa till någon ni håller av! ♥
Det behöver ju faktiskt inte alltid vara en partner, utan kan vara en vän, förälder eller ett syskon. 
Här är mina favoriter som jag själv skulle vilja ha, allt från lyxiga Peter Thomas Roth 24K Gold Mask till mer budgetvänliga, men fortfarande lika underbara, alternativ som passar alla plånböcker. 
Samtliga favoriter är från Eleven!

ANOTHER GOOD WEEKEND


Har haft en toppenbra helg denna helg igen, dock med mer plugg men nu är det äntligen inne för deadline! I fredags hade jag en ensam myskväll framför tv:n med tacos och godis, och igår kväll efter plugget kom Hanna hit och käkade med mig. Hon blev kvar ända till 1-snåret vilket var jättetrevligt. Vi satt bara och pratade och åt godis och tog igen lite missad tid. Idag drog jag med henne till Marieberg för nachostallrik och kolla lite möbler vilket också var en trevlig avstickare från plugget. Nu ska jag läsa lite artiklar inför mindfulnessen på tisdag och sedan ta kväller och se på lite tv. 

DREAMING OF...

Trots solskenet och det bara gräset i Örebro så påmindes jag om att det bara är februari och att vintern inte är över på länge när jag klev av tåget i snöiga Fagersta igår. Det får mig att längta extra mycket sol, stränder och sköna bad i havet. Ett drömresemål har för mig länge varit Jamaica, där jag vill besöka det fina Montego Bay och klassiska Negril. Mina andra topp tre resemål utöver Jamaica är Kuba, Mauritius och Maldiverna. Både Hotels, Momondo, Expedia och Sembo har resor till dessa destinationer - dessutom med härliga rabatter från Rabble

NORMAL PEOPLE SCARE ME


Hej på er! Har ägnat denna onsdag åt lite plugg och en blixtvisit hem till Fagersta. Berättar mer om det när jag kan! Vi är iallafall tillbaka i Örebro nu och ska strax sova efter en lång, omvälvande dag. Ville mest visa er min nya favviströja med den berömda frasen från Tate i American Horror Story. Mycket fin om ni frågar mig. 

MINDFULNESS


Idag är det mindfulness-tisdag! Kan verkligen behövas med tanke på min ineffektivitet och mina grubblerier de senaste dagarna. Jag är väldigt målinriktad och en prestationsmänniska, så jag vill gärna tagga ner några cylindrar och vara mer i nuet med mig själv och andra. Det är aldrig klokt att leva sitt liv i framtiden och planering. Denna bok som vi har som kurslitteratur är egentligen en självhjälpsbok av bland andra Jon Kabat-Zinn och Mark Williams, och den är väldigt filosofisk och lättförstådd så vill ni lära er mindfulness i vardagen är den ett hett tips. Nu ska jag gå tillbaka till nuet och läsa boken samt lite artiklar innan kvällsföreläsningen i kursen. 

RSS 2.0