SWAGGIN' MAH'

Alltså älskar den här låten. Hade den som alarmsingel på morgonen innan jag bytte till Iphone, skulle ju lätt jailbreaka den för att kunna ha denna... Man vaknar upp till ett riktigt swag-mode oavsett humör. Fetaste. 

WE ARE YOUNG, WE RUN FREE

Gårdagen var rolig och jag blev både ordentligt full och hade kul som attans. Träffade väldigt mycket folk ute som man inte ofta ser så det var kul. Idag mår man ju mindre bra, och mina fötter är totaldöda efter mina klackar... Nu är det bara att ta det lugnt och ladda om för Labyrint på fredag! Det kommer bli så himla bra. 


I DON'T EVER WANNA LEAVE, BUT LEAVING IS THE ONLY THING LEFT TO DO

Jag har alltid haft stora drömmar och ambitioner och jag tillhör den del av vår mänsklighet som har ett kontrollbehov och hatar när saker förändras. Verkligen. Och jag tillhör den skara som inte har en diagnos som kopplas till dessa personlighetsdrag så jag har inget att skylla på heller. Jag har genomgått mycket förändringar på senaste och det mest jobbiga för mig har ju varit att min trygghet dragits undan och helt plötsligt faller jag fritt. Men de senaste veckorna har jag omfamnat det, tagit vara på min frihet och gjort val baserade på sann frihet. Jag har sökt skolor till hösten över hela landet och nu sitter jag här och är rädd. Vadå, om jag kommer in på en skola i en annan stad långt hemifrån - hur ska jag klara mig? Tänk så trivs jag inte? Innan året började hade jag det solklart framför mig att jag skulle jobba kvar i Västerås tills sommaren, sommarjobba på ett ställe som ger mer pengar i Fagersta och sedan flytta till Västerås och plugga. Men i och med att livet förändrades så gjorde jag tvärtom, sa upp mig från jobbet och har sökt skolor över hela landet och visst, Västerås fanns med på ett val någonstans på listan i krisfall. Men hur vågar man ta ett så stort steg och bara lämna allt och alla? Testa sina egna vingar på riktigt och träffa nya människor och lära sig att trivas? Jag som hatar förändring dessutom? Jag vet i alla fall att hur jävla rädd jag än är nu så är det inget emot vad jag gått igenom, så överlever kommer jag göra - men det kommer vara så jävla läskigt. Jag försöker lära mig att deala med förändringar och uppskatta dem men fan vad det är svårt. Men den här gången kommer jag inte svika mig själv som förra året och året innan och alla andra år, utan köra, även om jag säkert komma trycka ner bromspedalen x antal gånger under färden dit. Jag ska göra det.

DON'T PUSH SOMEONE YOU LOVE INTO THE ARMS OF SOMEONE ELSE

Så blev det ännu en impulsfestkväll! Förfest hos Paulina och vidare till Götis. Känns som om det kommer bli en grym kväll!


DRY YOUR EYES MATE


LIGHT GREEN FIELDS AND A LIGHT BLUE HEAVEN

Jodå, färgen på klänningen är en synonym till det här bloggnamnet.
Återigen, mintgrön klänning, helt jäkla underbar. 
51 procents rea, kostar så lite som 29 dollar nu!
Sheinside

ATT LÄNGTA BORT MEN STANNA KVAR

Du längtade bort men du står kvar på samma ställe, du ville bli något och någon men du är fortfarande inget och ingen. Du skulle lämna landet men är kvar i din hemstad, du skulle hitta kärleken men den gick i kras. Du skulle aldrig ge av dig själv till någon men det slutade med att någon ändå fick hela dig, och du grälar med dig själv varje dag över att det gick så långt, för långt. 

Du kommer sluta längta bort och till slut hamna på ett nytt ställe, du kommer sluta sträva efter att bli något och du kommer då till slut bli någon, du kommer sluta vilja lämna landet och hamna i en ny stad i ett annat land, du kommer sluta tro på kärleken och få den igen utan att den går i kras. Du kommer lova att ge av dig själv men inte ge av hela dig, och du kommer aldrig mer gräla över att det gick så långt, för det kommer aldrig gå för långt.

GO OUT AND DRINK WITH YOUR CREW

Gårdagen var oväntat rolig. Började hemma hos Paulina för att sedan gå en trappa upp till Ronja och förfesta, alla tjejer och alla killar som på den gamla goda tiden. Sedan åkte vi till Götis som var helt okej, och vidare till Bryggeriet på efterfest och det var lite roligare! Träffade lite nya människor och det är ju alltid kul och händer inte så ofta här i lilla Fagersta. Blev även bjuden på fest på Götis imorgon men det får vi allt se om man orkar med, idag blir det iallafall väldigt lugnt och hoppas på myskväll med tjejerna och innan det blir det väldigt passivt med en promenad till syster på sin höjd. Kroppen värker och min bortglömda rave-nacke har kommit tillbaka... Den är omtalad men inte saknad!

 

 

 

 


PERFECTION IN A COAT

Impulsshoppade denna fina rock från La Redoute.
Jag har tjatat och gnällt om att skaffa mig en sådan här i ett halvår. 
Den har kostat 949 kronor men kostade nu 399 på rea... Riktigt kap! 

IF WE COULD PARTY ALL NIGHT AND SLEEP ALL DAY AND THROW ALL OF OUR TROUBLES AWAY

Jobbintervjun gick jättebra idag så nu håller vi tummarna och hoppas på det bästa. Just nu är det påskmiddag på schemat med min underbara familj, sedan blir det fest och utgång med ett härligt gäng! Det enda som fattas på denna makeup är ett knallrosa läppstift och att fixa håret, sen är jag klar. Kan nästan lova en bildbomb imorgon, men bara nästan... 


HIDE IN MINT

Den här jackan skulle vara min livs investering, om jag bara hade råd. 
Jag är en sucker för mintgrönt och så även i detta fall. 
Jackan kommer från märket HIDE och kan köpas hos ASOS.
3,853 svenska kronor blir den din för (ja, du såg rätt).

WEDNESDAY

Jag har haft en fin dag med kvinnorna i mitt liv. Vi tog oss en roadtrip i Dalarna och jag köpte nya tallrikar (mitt flytta hemifrån-förråd börjar växa markant!) på en liten gårdsbutik på landet i Hede. Sedan åkte vi till Krylbo och Avesta och kikade lite med mina tallrikar var det enda jag fick med hem. Kvällen har spenderats hos min fina Paulina och imorgon ska jag upp riktigt tidigt och åka på intervjun. Klockan åtta ska jag vara i Norberg. Nervöst men spännande!


YOU JUST GET ME LIKE I NEVER BEEN GOTTEN BEFORE

So nice to see your face again, tell me how long has it been since you've been here, since you've been here? You look so different than before but still the person I adore, frozen with fear. I'm out of love but I'll take it from the past, I'm out of words cause I'm sure it'll never last.  And I've been saving these last words for one last miracle but now I'm not sure, I can't save you if you don't let me - you just get me like I never been gotten before. 

YOU WILL NEVER LOVE SOMEONE LIKE YOU LOVED ME

Idag blir det att åka till Hede och kika i inredningsbutiker med syster och mamma. Hoppas på en fin dag! Bjuder på denna bild från Bodrum 2012, solsken och lycka.


FINALLY MOVING FORWARD

Min passiva dag blev allt annat än passiv! Jag och mamma åkte till Avesta för lite minishopping, fick med mig ett bälte jag suktat efter länge och också den svarta klänningen som även den är på bilden och två läppstift - ett skrikrosa och ett hudfärgat. Vi tog även en mysig fika och sedan bar det av hemåt för att sedan sticka direkt till gymmet med Linnea. Sjukt hårt helkroppspass så imorgon kommer det verkligen kännas! Sedan har Nike fixat mina ögonbryn och NU hade jag tänkt ta det passivt. På torsdag ska jag på intervju för ett jobb hos Polisen, spännande, och sedan blir det antagligen lite fest på det. 

CAUGHT IN THE SPOTLIGHT

CAUGHT IN THE SPOTLIGHT

ASK MY HONEY IF HE HATES MY GUTS

Dagsformen, fortfarande svullen efter helgen... Min våg har gått och dött så att väga sig är uteslutet. Nu ska jag ut och gå och träna lite hemma efter det, sedan ska jag nog ta det ganska passivt resten av dagen... Men så blir det ju aldrig ;) Vill umgås med någon och göra något kul! 


DJ PUT MY RECORDS ON

Nu när jag skaffat mig ett eget premium på mitt eget Spotify så lever mina egna listor igen!
Slänger upp alla här så enjoy :)
 
numero uno
acoustic love
smärta, sorg och saknad
from always and forever to never again in less than a blink

HAPPY

Åh vilken underbar dag vi fick! Solen skiner och det är varmt och skönt ute. Gick upp tidigt för en pw med syster och Isaac i solskenet, sedan körde jag ett ben-och-rumppass här hemma. Efter lite kaffe är det dags att luncha med mina fina vänner Tim och Sofie, och ikväll ska jag vara barnvakt. 


YOU ELECTRIFY MY LIFE

Hahahaha. Återupplivar detta gamla videoklipp med mig och Oliver. Var hemma hos David i hans studio för några veckor sedan och gjorde faktiskt en hel inspelning, men den lär jag aldrig lägga ut. Som sagt, detta är inte superseriöst utan bara kul! Från 2011. 

SJÄLSFRÄNDE

... "Själsfränden finns däremot aldrig i din familj. Han är inte alltid din bästa vän, han kan tvärtom vara så utmanande och jobbig att du bara inte orkar med honom. Eller han med dig. Ni samma själsgrund och ni lever många liv tillsammans där ni ständigt bygger karma. Han är den du alltid längtat efter och den du kan uppnå den allra största kärleken med, men bara när alla förutsättningar är de rätta. Själsfränden väcker starka känslor hos dig. Han drar igång såväl dina bästa som dina sämsta sidor genom att han möter din själ så totalt. Med honom kan du känna dig fullständigt sedd och älskad, men också väldigt avklädd. Beroende på olika erfarenheter i det här livet, kan det inträffa att ni lämnar varandra, trots att ni egentligen, innerst inne, vet att detta är själsfränder. När du lämnar din själsfrände kan det vara rätt, men ändå smärtsamt. Och att bli lämnad av själsfränden är extremt plågsamt. Du kommer alltid att ha tankarna på denna person och undra varför han lämnade dig. Hur kunde han göra det? Varför ville ha inte kämpa lite till? Hur kunde han avstå från det ni hade för att bli tillsammans med någon annan? Svaret är oftast att han inte var mogen nog för dig i detta liv. Han hade kanske skrivit in andra saker i sin livsplan den här gången och där fanns inte plats för dig. 

Hur hittar vi då själsfränden? Det enda jag kan säga att det är din längtan som för dig till din själsfrände. När du träffar honom eller henne så känns det som att komma hem. Som om du varit borta på en mycket lång resa och äntligen är i den trygga famn som du saknat så mycket. Trots att du kan uppleva som att du inte visste att just den här famnen fanns och väntade på dig, så känner du att det är rätt. 

Du kan alltså leva med din själsfrände utan att känna att ni är i harmoni med varandra. Ni kanske bråkar och strider och försöker göra om varandra och du kan uppleva att det inte leder någonstans. Men allt tjafsande är kanske vad ni två behöver. Om ni kan komma över meningsskiljaktigheter och sluta hitta fel på varandra, så höjer ni era själar enormt mycket. "
- En resa i min själ, 2012

TRY HONESTLYVi fick trots allt en fin söndag med solsken! Jag har varit ute och promenerat och vi har firat min kära storebror som blev 22 år i onsdags. Mysigt att spendera lite tid med familjen. Senare ska jag träffa lite vänner, tror jag, som vanlig söndagssed. Angående igår så sköt läsarstatistiken i höjden, var ni så många som ville läsa om kärleksproblematik och stalkers? Jag hoppas innerligt att ingen tog illa vid sig och blev ledsen, personligt eller opersonligt, och att min stalker inte bestämt sig för att lägga i en högre växel...Det blir alltid ramaskri efter mina Q & A's så har ni problem, holla at me! 

YOU'VE GOT TO PULL YOURSELF TOGETHER MAN, YOU'VE GOT TO GET BACK ON YOUR FEET AGAIN


SUNNY SIDE OF HELL


Grieves – Sunny Side Of Hell
John Legend – Ordinary People
The White Stripes – Blue Orchid
New Order – Someone Like You
Blueprint – Radio-Inactive
Amanda Jenssen – Illusionist
The Killers – The Way It Was
Mumford & Sons – After The Storm
 

Q & A

Fick in några frågor rätt fort så postar detta nu... Väldigt mycket relationssnack!
 
Min kille har precis gjort slut med mig och du skrev att du också va singel nu? Ditt ex kanske är schystare än mitt men han raggar på andra redan och har legat med en tjej :'( hur hanterar man att exet går vidare mdn inte en själv och vad är det svinigaste ett ex gjort mot dig? Vi va ihop i 8 månader...

Det är tungt i början men vad du än känner just nu så blir det bättre. Lovar. Varje dag blir lite lättare och positivt tänkande hjälper verkligen. Gör saker du mår bra av, var med människor du älskar och litar på och vet du vad - du är också en fri människa. Ragga på andra du med och flirta, även om du inte vill ha någon ny så får du upp ögonen för att det finns andra - när du är redo. Jag vet inte hur längesedan ni gjorde slut men det var verkligen svinigt av honom att gå och ligga med någon annan. Efter ett långt förhållande tycker jag personligen att man av respekt för varandra inte ska ragga runt och ligga med folk det första man gör. Jag har kanske inte haft något supersvinigt ex, de flesta har jag varit vän med efteråt så gott det går och ett ex är en av mina närmaste vänner fast vi hörs i omgångar haha, men klart man blir arg och ledsen när man får se och höra saker. Jag har både sett ex vara med andra efter ett kort tag och sett de ragga på tjejer på nätet på olika sidor och man har hört en del om dem, och det är lätt att känna sig dålig. Vadå, den tjejen är smalare än mig, dög jag inte? Den tjejen är 10 år äldre än mig, vill han helt plötsigt ha en kvinna, varför raggar han på henne?  Men gör som jag gjort efter alla break ups när man stöter på dessa grejer. Bli arg istället för ledsen. Det hjälper en att gå vidare och distansera sig från personen, och dessutom så tappar man "de rosa glasen" framför ögonen som gör att man ser exet som bättre än det var. Han var inte bra, då skulle han inte betett sig såhär, och det är han som förlorar på att bete sig som ett as. Använd ilskan till att göra något bra. Håller ditt ex redan på på detta vis var han ändå inget att ha och du kan få så mycket bättre! Och hur man hanterar att han gått vidare men inte du... Är det nyligen ni gjort slut så har han inte kommit över dig även om han säger att han tappat känslorna och gått vidare. Även om man gör slut så tar det ett tag att komma över någon till hundra procent, det är ingen tröst, men det är så vi människor fungerar. Man brukar säga att om man har ett förhållande i ett år, tar det ett halvår att komma över personen. Är man den som dumpar tar det ungefär lika lång tid, kanske en månad kortare. Be strong. Jag fungerar på det viset att när ett ex behandlar mig illa blir jag arg och ångrar hela förhållandet. Jättetråkigt att behöva ångra år av sitt liv men hellre det än att vara olyckligt kär och sträva efter ett svin som inte kan bete sig. ♥ 
 
Vem är din stalker??? Kan du inte snälla berätta haha.
Jag tog i när jag kallade honom stalker. Eller gjorde jag? Ett gammalt ragg från 5 år tillbaka (ingen övrdrift, jag var 15, han 16) började höra av sig här i veckan och jag tänkte men gud vad trevligt, trodde aldrig jag skulle se honom någonsin igen, då vi kommer från helt olika städer. Nu har hans "tjena kom och tänka på dig vad gör du nu för tiden" gått till att prata gamla minnen som är en aning brutala, att vi ska ses, jag borde flytta till hans stad och han har praktiskt taget tagit vid där vi slutade. För 5 år sedan. It's been 5 years, get over it... Och jag har slutat svara men terrorn fortsätter.  Lite flirt och komplimanger i all ära men detta gick för långt ganska så fort. Måste nog byta Facebook-account och fly landet inom kort.
 
Vad vill du jobba med efter att du pluggat? Om du ska bli psykolog eller beteendevetare som du skrivit.
Jag vill jobba med relationer och par i kris eller inom fängelsesektorn med de intagna där. Tycker att "the human mind" är väldigt intressant och vi har mycket att lära oss om det. Vill helst forska inom psykologi men då lär jag vara klar vid 50 och det vet jag inte om det passar mig ;)
 
Jag kommer ihåg för något år sedan, typ aug 2011 så var du ledsen över en kille som du träffade ett tag, hur gick du vidare och tar du lärdom av hans svinerier? Vad gjorde han respektive ditt nuvarande ex som var källan till avbrotten?
Killen från 2011, att man minns honom... Klart man gör, han var min drömkille då. Jag gick vidare genom att inse att han var ett svin - det är första insikten och sedan ilska som tar en vidare, och det kommer oftast inte direkt utan efter ett tag, och då inser man hur mycket mer värd man är. Anledningen till att vi slutade träffas var för att han hade ett förhållande med sin tjejkompis, som även blev min kompis, bakom min rygg och jag kom på dem. Säger ju sig självt! Det var även trassligt innan detta mellan oss men det är ganska rough och inget jag borde skriva ut här. Mitt "nuvarande" ex och jag hade växt ifrån varandra och kände inte på samma sätt längre, otroligt tråkigt är det. Det jag tog som lärdom från snubben jag träffade 2011 var att ingen förtjänar mig som valt att förlora mig och inte respekterar mig, och jag går vidare med den inställningen även nu. Man förtjänar aldrig någon man behandlat illa eller varit respektlös mot och valt att förlora, så ni där ute som gjort allt detta vet det nu, och ni som fortfarande grubblar över att ha blivit dumpade... De förtjänar er inte och inte i nästa liv heller. 

LOOK AT WHAT YOU'RE BRINGING ME BOY, NOTHING BUT DRAMA

 

BROKEN FINGERS AND BROKEN WINGS

Efter en smärtsam jävla natt med fingret på bilden tänkte jag dra till gymmet och pumpa lite muskler som start på denna lördag... Pains' enemy is pain! Är riktigt arg idag så musklerna ska blöda ordentligt. Trevlig helg på er.

Ps. Har inte så mycket att skriva om, ni får gärna kasta in frågor om allt möjligt så svarar jag på det ni undrar!POUR ME SOME LIFE ON THE ROCKS

Middag med brudarna avklarad. Gott med lite tacos, umgänge och snack om allt mellan himmel och jord. As usual. Nu har också äskade Osccar kommit hit, inte träffat honom på miljoner år så det var mysigt. Har även fått en stalker idag, känns inte okej någonstans. People always find you liksom. Dagen sammanfattas bäst med bilden från imorse på min arm och min schyssta min.


INSPIRATION

Här har ni min inspirationsbild numero uno. Lyckades hon med det där ska jag fan också lyckas! Respekt!

FRIDAY

God morgon kära liv. Fredag morgon och helg på agendalen. Sitter och dricker kaffe nu och försöker piggna till, ska alldeles strax åka till sjukhuset för att ta prover och lite sådant. Om allt ser okej ut efteråt hade jag tänkt köra ett hemmapass med lite styrkeövningar och kanske ut och gå fast det är kyligt! Annars då? Är trött men glad och det sjukaste hände mig igår... Kan ju faktiskt inte ens berätta vad det är. Men allt gammalt kryper alltid tillbaka till korset. Kom ihåg det. The good and the bad... Även efter 5 år.


JAG SOVER INTE ENS PÅ ÖVERDOSER AV KODEIN

Jag säger godnatt denna onsdagskväll med en fin bild från Bodrum, Turkiet i september förra året. En av de finaste minnena jag har och så ser ni ju hur katastrofalt fint det är. Jag har varit barnvakt åt min lilla Isaac idag, en riktig moster har jag varit med dagishämtning, lek, matning, nattning och mys, så nu är jag trött. Sleep tight. 

TIME SEEMS TO MOVE SO SLOW WHEN YOU'RE TAKING IT AS IT COMES

Älskar den här kärleksballaden med The Killers♥ önskar de hade spelat den på konserten! 

#DICKENS

It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness, it was the epoch of belief, it was the epoch of incredulity, it was the season of light, it was the season of darkness, it was the spring of hope, it was the winter of despair, we had everything before us, we had nothing before us, we were all going direct to heaven, we were all going direct the other way.


F**KIN PROBLEMS

Idag tar vi oss tillbaka till mina rötter och hiphop. Skönt att hela världen numera älskar A$AP Rocky som jag gör. Kommer alltid tycka att Hands on the Wheel är bäst med Schoolboy Q men den här är ju skön också. Dock har ju inte jag ett problem som "I like bad bitches that's my fucking problem". 

GO HARD OR GO HOME... OR TO THE HOSPITAL

Började dagen med en kort pw med syster innan frukost och lite kreativt skapande på datorn. Ni kan aldrig gissa vad jag börjat fippla med. Dock fick jag tråkiga nyheter idag och det var inget jag behövde nu men det är bara att kriga vidare. Måste till sjukhuset och kolla upp hjärtat och testa mig för twar, de tror nämligen att jag gått med diagnosen för länge utan behandling och att den satt sig kroniskt på hjärtat. Det låter väl inte så kul? Hatar svensk sjukvård ibland alltså... Anledningen till att jag fick reda på det just idag är att en på mitt gamla jobb fått en diagnos på twar och alla vi måste testa oss, och har jag twar måste även mina anhöriga testa sig så som familj och andra jag sovit med/varit med mycket de senaste månaderna. Nu satsar jag på att börja må bra så får vi se hur livet vandrar vidare och vad testerna säger. Blir nog dock på det viset att jag får åka till Västerås för här i Fagersta är de väldigt inkompetenta och vill inte ens låtsas om detta. Idioter. Nu ska jag fortsätta hänga med Nea och Ronja och vänta på bättre tider. 


LUCID DREAMING

Jag har nog drömt det vidrigaste jag varit med om någonsin och tror jag upplevt ett moment av Lucid dreaming/sömnparalys. Googla för närmare beskrivning men i korta drag innebär det att man är i ett tillstånd där man drömmer, vet om att man drömmer, och är det en bra upplevelse så kan du styra drömmen. Kort sagt kan du flyga eller vad du nu vill göra som annars är omöjligt. Du kan även få dålig lucid dreaming som jag fick natten till igår (om man kallar det lucid dreaming dvs). Jag vaknade av att min kropp skakade och att jag sköt mig själv i munnen och sedan stod och kollade på min egna döda kropp i sängen. Jag kände smällen och hörde den. Jag var medveten hela tiden om att det måste vara en dröm, men vaknade inte, och sedan gick jag/min ande ut till bilen och körde iväg och jag minns varje detalj. Jag var också till hundra procent säker på att jag var död men förstod inte varför jag sköt mig själv och fick ångest. Aldrig drömt något sådant här. Har ni någon gång upplevt lucid dreaming? Jag personligen har sömnproblem och har alltid pratat i sömnen, så till den grad att jag kan "kommunicera" ordentligt fast jag sover, samt ringa samtal och smsa i sömnen, men jag minns aldrig något som nu. Jag slutade gå i sömnen när jag var runt 15 och drömmer väldigt tydligt men det här vill jag helst inte vara med om igen...


VI SKULLE ÄLSKA VARANN NÄR JORDEN GÅTT UNDER

Håkans nya med musikvideo till. Kan upprepa mig igen. Det kommer aldrig va över för mig. 
Galet fin video och jag tror verkligen att Håkans nya album kommer få hela jäkla Sverige att skaka.

FÖR EN TID SOM BARA GÅR OCH ALDRIG KOMMER IGEN

Tänker på en lägenhet för 1,5 miljoner som skulle renoveras från grunden, med svart golv och vita väggar i en kompromiss för att vi tycker så olika. Tänker på staden som jag valde att lämna helt, för även om den är fin och jag har vänner där så är den tom och hjärtlös utan dig. Tänker på julklappen vi fick av din mamma som vi inte ens använt och vi inte kommer använda heller. Du kommer göra det, kanske med någon annan, men inte med mig. Tänker på när du sa att när du lyssnar på Winnerbäck's Vi ska åt samma håll så handlar den om mig och oss för dig, och det brukade höja mig när jag var ledsen men nu misshandlar orden mig. Tänker på alla framtidsplaner vi planerade, allt från seriösa saker till oseriösa saker, som att en dag ska vi bo där, vi ska göra det där, det ska finnas ett tredje liv med i bilden, och jag trodde allt du sa. Tänker på att jag mitt uppe i allt bestämde mig för att våga stanna och våga satsa, istället för att fly och dra vidare till nästa så fort jag anar något ansvar, som jag alltid gjort förut. Tänker på vår utlandssemester, när jag sov mot dig på flygplanet och du fick gå med mig och köpa medicin för jag blev så sjuk. Och du var min trygghet, hela tiden. Tänker på att jag är den enda som varit på riktigt för dig, och du den enda som varit på riktigt för mig. Och jag vet att du menade varje ord du sa under hela tiden, för det jag kände i mitt hjärta, såg jag i dina ögon. Tänker på att vi skulle skiljas som vänner, men det skulle aldrig fungera. Man kan inte gå från att vara på riktigt till att låtsas. Tänker på allt det vi lovade, innan, under och efter, men du valde någonstans att inte hålla bland det viktigaste för mig. Och därför är det också nu som om du aldrig existerat, utan under ett år låg jag i koma och drömde. Både de finaste drömmar jag drömt, och de värsta mardrömmar man kan tänka sig. Och efter en vacker vårvecka, med promenader med dig över stan i solsken, som jag drömt om, om och om igen, vaknade jag upp lagom tills snön kom tillbaka. Jag vaknade upp, förvirrad, och kände som jag gör allt för ofta - kunde jag inte få fortsätta sova och drömma vidare?

MY STRENGTH TALKING

Nu var det så att en anonym läsare undrade över hur jag lyckats med detta... Vänstra bilden är 6-7 veckor sedan, den högra är från i fredags. Jag kan börja med att tala om att jag börjat styrketräna och gymma i förra veckan så några resultat därifrån har jag inte fått ännu. Jag har gått ner 6,4 kilo och har cirkus 5-4 kg kvar innan jag är nöjd. Naturligtvis är utseende viktigare än siffror på en våg men det är en bra förhålling för att se resultat. 
 
Det började med att jag en dag fick nog av att sitta hemma hos min dåvarande pojkvän och käka godis medan han var på gymmet. Jag har alltid varit en allt eller inget-människa, och just nu var jag inställd på ingenting. Han hjälpte mig att räkna kalorier och jag droppade 3 kg på 3 veckor, som tänkt. Ingen träning alls under denna tid utan bara räkna kalorier. Nu har jag skött mig själv och min kost i snart 7 veckor och har under den här tiden tappat massa kilon och blivit smalare. Jag fortsatte räkna kalorier i någon vecka men numera vet jag hur mycket det jag äter innehåller och känner efter hur mycket min kropp behöver. För cirka 6 veckor sedan började jag även med att promenera varje dag, 3-5 km beroende på hur mycket jag orkade/hade lust med. Skippade en dag i veckan och gick ingen promenad utan vilade helt, och allt bara rasade av mig! Nu när jag återigen är inställd på "allt" så måste jag både äta nyttigt och kalorisnålt, träna och tänka rätt. Mitt tips för er som vill börja rätt lugnt, som jag, är att börja tänka på maten. Jag slutade med godis, chips och allt sådant först på vardagar, och unnar mig lite en lördag kanske. Man ska väl egentligen inte festa som jag gjort heller, jag har varit ut en gång i veckan och druckit alkohol sedan två månader tillbaka men ändå klarat mig, men jag tror inte det funkar för alla. 

Så. 1: Dra ner på alla onyttigheter och kaloribomber på vardagar, ät bra mat, räkna kalorier och ät grönsaker istället. Tråkigt men nödvändigt. Det finns bra appar till Iphone och Android där man kan räkna ut kalorier om man tycker det är svårt själv. Ha en matdagbok! Fixar du inte att få äta av allt men i små mängder, testa en diet som funkar för dig. Du kanske inte får i dig allt du behöver, men för vikten kan det ge resultat. Testa dig fram! Jag äter själv 3-4 mål om dagen där frukosten är viktigast för mig. Lunchen är minst viktig, och ska jag träna/vara aktiv på kvällen så dricker jag bara en hemgjord smoothie här. Har jag dock tränat och promenerat på morgonen/förmiddagen så blir det en ordentlig lunch och bara en sallad eller smoothie på kvällskvisten, jag känner efter hur mycket jag behöver. Och jag äter mycket grönsaker och quorn (har problem att äta kött men protein är det viktigaste!) och även kolhydrater före träning eller vid andra "aktiva" tillstånd. 

2. När du känner att du fixat matbiten, börja gå ut på promenader! Om du inte orkar ge dig ut på halvmilspromenader direkt, börja med korta distanser och öka successivt. Runkeeper till Iphone och Android är en bra app som håller koll på hur långt du gått och hur länge. Kul att se resultat också :)

3. När du sett resultat av de två första stegen, börja gymma (om du inte redan gjort det). Börja på samma sätt som med promenaderna - successivt och öka sedan. Jag själv satsar på 3 gånger i veckan och kör helkroppspass så gott jag kan, och de dagar jag inte gymmar är det powerwalks som gäller. 

4. Ta kort på dig själv, som före och efter-bilder. Det ökar motivationen och det är så jävla skönt att se resultat! Det är inte lätt att se resultat på sig själv eftersom man kollar sig i spegeln varje dag och vänjer sig varje dag vid hur man ser ut, så kort är alltid bra. 

5. Kom ihåg att unna dig. Vill du ha en drink på fredag, drick den. Vill du äta chips på lördag, ät det. Troligtvis kommer det bli som för mig efter ett tag, att man inte blir lika sugen eller äta lika mycket. Men det är det fina med att äta som mig - man får äta vad man vill, men inte jämnt och inte i stora lass. 


6. Var lycklig. Hitta saker som gör dig lycklig och motiverad, så kan du åstadkomma allt. 

A SUNSHINE STORY, 'CAUSE THAT'S WHAT YOU NEED WHEN YOU DON'T WANT THE TRUTH

Monday baby. Tog mig en ordentlig sovmorgon idag och skippar både morgonpromenad och morgongym, vi tar det ikväll istället för en gångs skull. Hur skönt som helst att strunta i klockan, har inte gjort det på väldigt länge nu, förutom igår men fick inte mer sömn för det. Fick överleva en ordentlig bakfylla och sinnessjuk träningsvärk igår, var inte särskilt produktiv mer än att jag gick promenad med hundarna, städade huset och var hemma hos syster och myste med Isaac på eftermiddagen. I eftermiddag ska jag gå till Hembygdsgården och kika på kycklingarna med mamma, Anna och Isaac och ikväll blir det gymmet som sagt. Fick även en kommentar från en läsare om jag kunde berätta hur jag ätit och tränat för att gå ner i vikt den senaste tiden och naturigtvis kommer det ett inlägg senare idag om det. Puss på er!

SKA DU SCHEMALÄGGA HELA LIVET, ELLER HA DIN RASTLÖSA FRIHET KVAR?

Laddar upp lite fyllebilder från igår, var ju ett tag sedan sådana fick skåda dagens ljus!


DRUNK FADED DRUNK PASS OUT

God morgon världen. Söndag idag, bakisdagen nummer ett, och jag är sliten som fan. Orkar inte gå upp fast jag vaknade vid nio imorse. Kvällen var iallafall väldigt rolig och jag tror Nike hade en riktigt bra kväll! Vi dansade och drack och dansade lite till och då är det värt att må lite dåligt idag. 


LIFE IS A PARTY

Fetaste lördagen som hänt mig. Imorse var det dags för fyspass med brudarna och det var så jäkla kul och skönt att träna en lördag. Dock det kämpigaste passet jag varit på. Sedan blev det brunch på Bruks, häng med syster, Linnea och Linn och nu har vi födelsedagsfirande för Nike. Ikväll blir det utgång, känns jävligt bra. 


I SET YOU FREE - RUN WILD AND FEEL FREE


ALLASTUDIER. SE - DET ÄR DAGS NU!

Kära vänner! Idag öppnas äntligen ansökningarna till  höstens utbildningar och till Högskola och universitet! Varför inte ta tillfälle i akt och söka till din drömutbilning eller ta en kurs i något som verkar intressant - gillar du mode och textil, eller vill du kanske bli läkare? Vill du jobba med människor eller föredrar du kanske maskiner? Det är aldrig för sent att börja plugga, och jag ska fortsätta mina studier i höst efter ett litet sabbatsår. Jag tog studenten i juni 2012 och nu efter ett break känns det väldigt rätt att ta upp studierna igen. Jag ska söka in till Beteendevetenskapsprogrammet, Psykologprogrammet och några kriminolog-utbilningar, så får vi se va det blir när tiden är inne - vad man kommer in på och va som känns rätt just då. Just nu är jag mest inne på att plugga psykologi och kunna jobba med par och relationer efter en examen, och jag skulle gärna forska inom psykologi men et får komma senare. Så ta in chans, precis som jag tar min idag, och sök till drömutbildningen/drömutbildningar! På Allastudier.se kan du söka efter utbildningar och jämföra om du är osäker eller vill ta reda på mer om en utbildning. 

FRIDAY RESULTS

God morgon världen! Idag är det fredag och äntligen helg - ja, även vi arbetslösa blir glada för helg. Idag är det också min vilodag och min träningsvärk dödar mig så det var nog lika bra. Jag tog en liten morgonpromenad med hundarna och unnade mig en smörgås till frukost, har inte ätit frukostbröd på 6 veckor... Nu ska jag åka iväg och handla och göra lite ärenden, sedan dammsuga och idag är det ju dags för att söka skolor! Wiho. Ville också bara visa lite resultat efter veckorna som gått. Första bilden är för 6 veckor sedan, den andra är tagen igår. Med rätt kost och promenader varje dag går allt! :) 


YOUR IVORY SKIN IS MORE THAN ANY MAN COULD STAND

Extremt fin klänning till sommaren. 
Bohemiskt är rätt. 
299 kronor / HM

I'LL KILL YOU IN A SECOND, I LAUGHED, YOU KNEW

Jag är död, eller snarare har jag mördat mig själv. Jag har aldrig krigat så hårt på ett gym förut så nu går jag runt md dinosaurie-armar av smärta. Men det känns att jag lever och jag älskar att kämpa för något jag vill uppnå som inte är omöjligt. Jag har även tagit en skön dusch med hårinpackning, ansiktsmask och har nu nyrakade ben så känner mig väldigt pigg och fräsch. Blir smoothie och ägg till lunch nu, sedan får vi se vad som händer. Jag kanske ska över till en kompis med musikstudio och jamma lite, och kanske kommer någon hit och hänger. Ser fram emot en toppen helg iallafall. Och ni - Håkans nya singl finns på Spotify nu. Det kommer aldrig va över för mig. Glöm den inte. 

RUNNING FAINTED, RUNNING BLIND

Kan denna morgon konstatera att livet gick i stöpet. En läsare lämnade en nedstämd kommentar och frågade om jag och killen gjort slut och ja, det har vi. Jag är singel nu och fokuserar på mig själv, utan kompromisser. Sov hos syster inatt och vi hade myskväll och såg Bitchkram. Nu är det frukost på agendalen, kan ju säga att en hungrig Isaac väckte mig för ett tag sen, och efter frukosten ska jag gymma med Elias. Mina axlar och bröstmuskler är döda sen igår men skam den som ger sig...


LOVE SHIFT

 
Den här klänningen skulle jag gärna vilja ha på min 20-årsfest i sommar!
Vi får se vad tiden utvisar, jag är ju alltid ute i god tid och har redan bestämt ställe att hyra etc. 
350 kronor/ASOS

DET KOMMER ALDRIG VA ÖVER FÖR MIG

Håkans nya låt släpptes idag. Jag bara grinar av lycka. Underbara Håkan. 

I'M UP AND OUT

Hallå världen! Nu ska ni få höra. Idag gjorde jag mitt första gympass på två år och herregud vad klen jag blivit. Men det tar sig och jag är riktigt jäkla nöjd. Blev en snabb PW och lite mer än en timmes gym med Linn så nu har jag gjort min träning för dagen. Blev en mils promenad med Linn igår kväll i snöstormen dessutom (och morgon-pw med syster som sagt) så ska bli skönt att få ha en vilodag snart. Gjorde iallafall en god brunch nu som var suverän, och snart blir det totalstädning av min våning. Idag säger vi även grattis till min älskade vän Nike som blir 20 år!


YOU WILL NEVER KNOW HOW TO FEEL, BETTER RUN AWAY AND BE GONE, GONE FOREVER


WHERE WERE YOU? YOU FOUND ME JUST A LITTLE LATE

Underbar tisdag! Åkte hem till syster för en kopp kaffe innan vi tog en timmes pw, helt underbart. Nu håller jag på att fixa mig för en vända till Västerås med Ronja och Gabriella. Det blir IKEA och lite annat. Roligt! På torsdag blir det även gymdebut med Elias, ska bli väldigt kul och är redan taggad. Meningen med det är att bli tight och inte se ut som en man som många tjejer gör these days. 


IN THE NEON BIBLE, THE NEON BIBLE, NOT MUCH CHANCE OF SURVIVAL

NEON BIBLE
Några färgglada favoriter till våren. It's the neon bible. 

LET GO AND BE HAPPY

Första arbetslösa dagen har varit ofattbart händelserik. Klev upp tidigt imorse för en kopp kaffe med syster innan vi begav oss ut på en morgon-pw. Efter det lunchade jag med Sofie på Stället och så har jag hängt med henne och Emmi hela dagen. Jag har känt mig lite ur gängorna fysiskt sett och tror att det är mina järnvärden som spökar - så därför tillagade jag lite leverbiffar och broccoli till middag som quickfix. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, imorgon blir det iallafall powerwalk med syster igen och sedan är resten av veckan spikad. Ganska bra att ha alla veckans dagar planerade som arbetslös! 


BUT I AM STANDING HERE AND YOU'RE TOO LATE

When I look back on those neon lights, the leather seats, the passage rite, I feel the heat, I see the light. Miss Atomic Bomb, making out, we've got the radio on. You're gonna miss me when I'm gone, you're gonna miss me when I'm gone. Racing shadows under moonlight through the desert on a hot night and for a second there we'd won. Yeah, we were innocent and young. The dust cloud has settled, and my eyes are clear but sometimes in dreams of impact I still hear -  miss Atomic Bomb, I'm standing here, sweat on my skin. And this love that I've cradled is wearing thin (Miss Atomic Bomb), but I'm standing here and your too late. Your shock-wave whisper has sealed your fate.


NO ONE'S GONNA LOVE ME BETTER THAN I LOVE MYSELF

Som ni vet har jag sagt upp mig och slutat från jobbet. Kunde inte ha varit ett bättre beslut helt ärligt. De senaste 5 veckorna har jag satsat på ett nytt liv och det går tusan väldigt bra. Jag har gått ner 6 kilo och blivit smalare, tog ett så pass stort beslut att säga upp mig från något som inte gör mig lycklig och i veckan ska jag söka skolor. Det blir antagligen Örebro, Uppsala eller Göteborg men helst det senare. Den avgörande faktorn är dock det här med utlandsförlagda år - för jag vill ju väldigt gärna åka till USA och plugga, och vad vore då bättre en ett år som är förlagt utomlands, eller i alla fall en termin? Så kan jag spara ihop pengar och åka dit och plugga sen på egen hand :) Det jag är inne på nu är i alla fall beteendevetenskap/psykologi, antingen att inrikta mig på våld och fängelser eller relationer. Ska bli så kul att se var livet tar mig nu, och att göra något annat och bli den framtida jag, för det är ju trots allt väldigt spännande att inte veta vad som händer i framtiden. Tills dess ska jag satsa på mig själv på alla plan, för ingen kommer att älska mig så bra som jag kan älska mig själv, och det gäller ju oss alla. 

COSYTIME

Hänger med fina människor och har bakismys, en perfekt bakissöndag är det. Nu ser vi på "About Cherry" med James Franco som är den snyggaste jag vet och mer blir det! 


DID YOU FORGET ALL ABOUT THOSE GOLDEN EYES?

Fixad för fest så snart rullar vi iväg till Nike för förfest innan krogen. Hoppas på en bra och rolig kväll!


RELAX, BREATHE AND LIVE YOUR LIFE

God morgon världen! Det blev en lugn fredagskväll med brudarna efter mitt kiropraktorbesök, är fortfarande otroligt mör i kroppen och väldigt trött. Idag har jag bara ätit en god frukost och försökt sova ut, men de senaste månaderna och veckorna har jag vaknat tidigt. Kan det vara min nyttiga kost och mina PW's som ger energi? Haha. Vi är som sagt barnvakter till Isaac tills imorgon så det har varit liv i luckan här sedan innan klockan åtta. Ikväll blir det avskedsfest för Molly och utgång!


ONLY THE YOUNG CAN BREAK AWAY, BREAK AWAY, LOST WHEN THE WINDS BLOW ON YOUR OWN

En gammal favoritlåt med älskade Brandon Flowers (sångaren i The Killers om ni inte hade koll på det).
Underbar text och den är ju så jäkla fin. Han är en sådan jävla stjärna, den där Brandon. 

MASSIVE IN ABSURDUM

Hur coolt?!
Massivt halsband som skulle vara ganska fräckt till vad som helst. 
249 kronor/H&M

WOMENS DAY

Idag är det internationella kvinnodagen så grattis alla kvinns därute! Solen skiner idag och jag känner mig pigg och glad, vaknade för ett tag sedan så nu ska jag ut och gå en morgon-PW och sedan äta en god frukost i lugn och ro. Vid halv fyra ska jag vara hos min kiropraktor men annars ligger dagen rätt öppen - Isaac kommer hit strax före det för vi ska ha honom tills söndag då Anna & Elias är på skidsemester, så kanske blir det hemmamys hela kvällen eller så träffar jag någon vän. Imorgon är det iallafall fest och vi ska gå all-in. Igen. Avskedsfest för Molly var det ja! 


BOY LONDON

Jag vill ha denna Boy London-tröja... 
30,32 dollar blir den din för på Sheinside

ON THE GRIND

Sista dagen på kneget idag! Har tackat av gänget och det var lite vemodigt men nu börjar nya äventyr. Hoppas dagen går fort så det blir helg snart - tror det kommer bli en riktigt bra en.


I KNEW IT WHEN I MET YOU, I'M NOT GONNA LET YOU RUN AWAY

Här har ni fina "Runaways" med The Killers. Tänker fortfarande tillbaka på konserten som var såååå bra.
Blir gråtfärdig av tanken för de är ju bäst i hela världen. 

TAUT ME, DOUBT ME, SHOW ME ALL OF YOUR POWER


PINK RAINBOW PRINT FRINGED KAFTAN

Vacker och lekfull kaftan/tunika!
Perfekt till sommarens utlandssemestrar, till solblekt hår och bruna ben. 
28 £ / River Island

I THREW MY HANDS IN THE AIR, SAID "SHOW ME SOMETHING"

Idag är det onsdag och näst sista dagen på jobbet för den här veckan - men också näst sista dagen på det här jobbet, överhuvudtaget. Jag sa upp mig i måndags och väljer att gå hem redan imorgon, känner att jag gjort mitt och inte bör ödsla mer tid. Nu ska jag hitta mig själv, bli hel och må bra och ta reda på vad jag vill - jag låter oftast pojkvänner och jobb och skola och vänner styra mig och hur jag är och vem jag är, men inte nu. Jag har iallafall gjort rätt val och kommer inte att ångra mig i första tagen. Nu ska jag ut och ta min vanliga powerwalk, slarvade igår morse så fick ut och gå länge på sena kvällen istället, och jag kan säga att de har börjat ge lite resultat. Powerwalks och mindre mat och bättre mat ger snabba resultat!

DIDN'T NEVER WANNA NOT LIVE FOREVER, DIDN'T NEVER WANNA NOT LIVE FOREVER

En annan favorit från Ipoden. Den här brukade jag och mitt ex lyssna på och det är väl en miljon år sedan nu, vi såg även Sage Francis live på P&L men inte fan spelade han den här låten som jag hoppats på. Jag låg och sov på gräsmattan istället. Men denna låt är i alla fall riktigt jäkla nice. 

RIHANNA FOR RIVER ISLAND

Rihanna for River Island är nu ute på River Island!
Denna snygga parkas skulle jag gärna ha, den var i min smak.
Dock får man hosta upp 140 pund för den... 

I LOVE YOU IN THE MORNING, WHEN YOU'RE STILL STRUNG OUT

I och med min Iphones bistra öde (den har återuppstått nu dock) så fick jag ta min Ipod på morgonens promenad. Och det var så mycket gammal, ljuv favoritmusik jag glömt bort så det blev en väldigt sweet promenad. Denna är en gammal favoritlåt som jag förknippar med mycket glädje, och just idag gör det en ju ledsen. Men det är en väldigt fin kärlekslåt. 

THE LOVERS

Efter en natts otrygg sömn, morgonpromenad och dusch så sökte jag lite vägledning för mitt vidskepliga jag. Har en stor dag med svåra beslut framför mig. Det får bära eller brista. Detta kort står för tvivel och att slitas mellan två val, och mellan hjärta och huvud, och det är just vad jag gör nu. Men jag låter nog hjärtat vinna för jag vill inte vara olycklig längre. Och det är bara jag som bestämmer över mig. 


TROUBLE HAS COME, TROUBLE WILL COME

Jag har haft en fin söndag med undantag för min Iphone som fått en fuktskada eller något på skärmen... Just nu ligger den inne i kylskåpet i en påse okokt ris för att fukten ska dras ut. Intressant och se om det blir någon förbättring! Idiotiska teknikgrejer. Annars då? Livet är ett enda stort trubbel och mer trubbel kommer. Tusen beslut att fatta, tusen saker att förlora. 

BUBBLEROOM PRINTS AND FASHION

Den här snygga klänningen från Bubbleroom skulle jag gärna ha i min ägo! Den är så rätt i vår och sommar med tiedye-print, som är säsongens senaste rop i modevärlden. Rockigt och punkigt men änå i feminin tappning. Tänk att ha denna till ett par snygga Jeffrey Campbells, som även de finns hos Bubbleroom. 219 kronor blir den din för, ett riktigt vrakpris. Andra trender i vår är självklart blommor och natur, som alltid kommer tillbaka lika fräscht varje vår och sommar. Även neon och pasteller är rätt i vår på kläder, accessoarer och inte allra minst skor - om du inte vågar bära ett par pastellrosa jeans, varför inte ha ett enkelt linne eller ett fint smycke i färgen? Mintgrön och mintblått är även otroligt modernt i vår, precis som förra året, så det förväntas vara här för att stanna. Bubbleroom har flertalet tröjor i mintiga nyanser för alla smaker! Shortsen fortsätter vara korta och så kallade "cutoffs" med höga midjor, gärna med nitar och i typisk tiedye-anda som klänningen på bilden. Matcha dem med enkla enfärgade linnen och t-shirts, eller varför inte cropped tops, och du är helt rätt i vår. Gå in på hemsidan och mixa och matcha din egna personliga stil - är du en tjej som älskar tiedye och mönster, eller vill du hellre vara söt i pastelltoner och blommor? Du väljer, i vår kan det bara bli rätt.

HAPPY B-DAY BRO

Idag säger vi grattis till min storebror Joakim som blir hela 26 år gammal! Här är en fin bild från när vi var riktigt små och söta. Vi ska fira med middag och fika hela stora familjen med alla respektive så jag ser fram emot en skön och mysig söndag med min älskade familj. Helgen har varit helt okej, utgången i fredags var knappt okej men kul att göra något annat än att sitta inne. Igår var jag med mamma i Västerås och gick på Lars Wallin Fashion Stories och käkade på Vivaldi, och sedan blev det häng med syster och senare Linn. En lugn och skön lördagskväll. Jag har också fixat en biljett till Labyrint den 5e april här i Fagersta (tack Nike), hade ju tänkt vara typ nykter tills dess. Är otroligt fattig, en vecka efter löning... Goddamn me. 

VAGABOND

Kolla in Vagabonds nya kollektion!
 
Vagabond släpper en ny vår-och-sommarkollektion för 2013, med snygga pasteller och lysande neon på allt från 90-talsinspirerade platåer och grova sulor, till herrinspirerade loafers och sandaletter. Sport är också en fräsch influens för kollektionen! Vårens herrkollektion består även den av klassiska loafers, med snörning och i olika material: skinn, mocka och såklart textil. På herrsidan står också sport i fokus, där bekväma men snygga skor finns i kollektionen. Kolla videon och bli inspirerad! 
 

LARS WALLIN FASHION STORIES

Jag och mamma besökte Västerås konstmuseum idag och var på Lars Wallin's utställning Fashion stories. Så himla många fina klänningar och kreationer, vill verkligen gifta mig i en Lars Wallin-klänning om den dagen kommer! Toppen dag. Ikväll får vi se vad som händer.


LET ME GO TO SLEEP, SLEEP CAUSE THAT'S THE ONLY TIME I CAN FIND PEACE

Klockan är tjugo i nio och här är jag, vaken och på väg att bli redo för en dag i Västerås. Klockan ringde 07.50 och egentligen är det väl inte rättvist en lördag! Inte en bakfull sådan iallafall. Igår var vi ut på Bruks och såg Lillasyster, väldigt dåligt måste jag säga, sen gick jag raka vägen hem till sängen och här är jag nu. Skulle göra allt för att få sova några timmar till... 


THE BEST NIGHT OF MY LIFE

The Killers igår kan ju inte ens förklaras med ord. Bästa kvällen i hela mitt liv.

RSS 2.0