COCOO FAVOURITES ♥


massa favoritsmycken från min favoritsmyckessida, COCOO. mina absoluta favoriter är halsbandet längst upp till vänster och helfingerringen längst upp till höger.

MYSIGT VÄRRE/ROMWEsupermysiga, jordnära plagg hos romwe.
jag blir ju lika kär varje gång. varje gång.

DID I CHANGE?

för ett och ett halvt år sedan (!) så gjorde jag en sådandär lista där man svarar på frågor om sig själv här på bloggen. jag tänkte att det kunde vara kul och välja ut några av frågorna, och se om de stämmer än idag! 

Vad ska man göra för att få dig irriterad?
Magdalena 16 år: det krävs mycket, men händer det så blir jag bara arg haha!
Magdalena 18 år: det krävs fortfarande mycket, men inte lika mycket... och jag blir arg, inte bara irriterad.

Någon du stör dig på
Magdalena 16 år: stör mig inte på personer, bara på vad dem gör.
Magdalena 18 år: stör mig inte på personer, bara på vad dem gör. och jag stör mig på särskrivningar och när man använder engelsk grammatik samt engelska förkortningar fel. (jag är en språksnobb)

Vill du ha barn?
Magdalena 16 år: tveksamt! det lutar åt både ja och nej.
Magdalena 18 år: just nu lutar det mot nej, men det kan ju ändras.

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag?
Magdalena 16 år: 2-5
Magdalena 18 år: 5 och uppåt 

Attraheras du av män med skägg?
Magdalena 16 år: haha, inte min smak så nej!
Magdalena 18 år: haha, ja... 

Vilken svordom använder du mest?
Magdalena 16 år: helvete
Magdalena 18 år: helvete

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Magdalena 16 år: går i ettan nu men... samhäll, engelska samt människor soc.&kult.
Magdalena 18 år: engelska, psykologi och filosofi

Vilken är din favoritdrink?
Magdalena 16 år: blue hawaiian
Magdalena 18 år: blue hawaiian och pisang ambon+mjölk!

Tycker du om att krama folk?
Magdalena 16 år: NEJ! bara ******, haha. men ställer upp på andra för fridens skull.
Magdalena 18 år: Nej! kan dock krama mina vänner ibland, men tycker inte om att kramas i det stora hela.

Tre saker du alltid har med dig?
Magdalena 16 år: mobil, iPod och mitt samvete
Magdalena 18 år: mobil, iPod och cigaretter (jag hoppas att samvetet också sitter kvar!)

I JUST SMILE, I GO AHEAD AND SMILE


nu känns det verkligen att lovet börjat! det är söndag och jag stressar mig inte igenom någon skoluppgift, vilket känns alldeles utmärkt. nog för att jag knåpat på en vetenskaplig uppsats om autism, men det med både kaffe, vindruvor och i min egen takt. underbart. och för att besvara er fråga så är jag inte bakfull. nej nej. trots att jag fullkomligen vinglade på mina 16 centimeters klackar inatt och skallen inte ville sluta snurra... gårdagen var grymt kul med förfest hos mig och utgång på GM. en helt vanlig lördagskväll och jag hade jättekul med mina underbara kompisar! jag kände mig jätteglad och på topp så ett plus till det. och ett litet tack ska alla glada och trevliga människor jag träffade också få! ♥

EITHER YOU DEAL WITH WHAT IS THE REALITY

OR YOU CAN BE SURE THAT THE REALITY IS GOING TO DEAL WITH YOU.
- Vinnie Paz

I LOVE YOU IN THE MORNING, WHEN YOU'RE STILL HUNGOVER


PARTYHATS ON, FISTS DOWN, FISTS UP


utgång ikväll! samma gamla vanliga GM är det som gäller. förfest hos mig med massa trevliga brudar, både nya och gamla ansikten. megakul! nu måste jag styra upp mig och gå in på vodkan.

BREAK


SHOW YOUR HATERS LOVE AND THEY WILL ALL DIE LIKE FLIESIT'S TIME TO BE A BIG GIRL NOW


och så var helgen kommen, och även det efterlängtade höstlovet! jag blir ensam hela helgen vilket inte känns helt okej, men någon måste ju vara hemma och ta hand om Buddy. som det ser ut nu ska vi fira in lovet med massor av party! ikväll blir det dock bara en myskväll med Gabriella och Linn, känns välbehövligt. jag lär ju leta efter sovsällskap dessutom, känns lite för läskigt att hantera mitt hundraåriga hus själv nattetid.

JAG KOMMER KROSSA DIG


det enda du gör är att springa omkring och vara en dålig, fördärvad kopia av Oskar Linnros. du är allt annat än unik, fast du försöker så jävla mycket. du är bara ett av många svin. tack för din tid.

EN VÄN ÄR ALLTID EN VÄN

"vad är värst?
att man har ett förhållande men inga vänner, eller vänner men inget förhållande?" en fråga som ställdes i nya DV.
att man har ett förhållande men inga vänner, är såklart svaret på vad som är värst. vänner är den familj vi väljer. vänner ger oss allt - kärlek, respekt, tillit, nöje, djup, självinsikt. vänner lär oss saker, vi lär våra vänner. vi stöttar varandra, skrattar tillsammans, gråter tillsammans. finns alltid där för varandra. vänner är det bästa man kan ha. så jag tackar alla mina vänner idag, för många för att rabbla vid namn, för att ni finns för mig och för att jag får finnas för er. ni fina vänner jag kan ringa mitt i natten, gråta med, skratta med, prata med, ventilera med. och ibland hålla käften med. ni är verkligen det bästa jag har. jag älskar er. 
en vän är en vän, hur taskigt livet än gått.

DRÖMMAR


jag är trött på att drömma. jag drömmer för mycket, för lite, för hemskt, för bra. hela tiden. under mina ögonlock har du fått nytt liv, och du är inte värd det. du är inte värd att finnas i mina drömmar. du är inte värd min tankekraft. du borde vara död för mig, inte ens luft. du måste försvinna. jag ber dig att försvinna.

[enligt Sigmund Freud och hans psykoanalytiska psykologi så är drömmar resultatet av inre konflikter mellan omedvetna lustar och spärrarna mot att utföra önskningarna.]

SJÄLVPLÅGERI


jag måste sluta plåga mig själv. jag måste låta saker gå och försvinna, även om jag förlorar på det. även om jag förlorar mitt hjärta och allt jag tidigare känt till, så måste jag sluta plåga mig själv. idag får bli min övergångsperiod, min avtändning från sorgen, mitt tillnyktrande från olycklig kärlek. idag kommer jag att ligga i sängen i ett läge mellan feber och nedkyld, skratt och gråt, dvala och klarvakenhet, sorg och glädje. och imorgon måste jag gå vidare. vissa av dem som jag givit av mig själv till är inte värda mig och min uppmärksamhet, så jag måste gå nu.

SNÄLLA DÖ FRÅN MITT MINNE, BLEKNA FRÅN MIN HIMMEL

jag kan ju inte sluta tänka på dig - som alla redan märkt, fattat, förstått, börjat störa sig på. jag har börjat drömma om dig igen. och jag vaknar upp varje morgon, ännu ledsnare än dagen innan. jag har kommit långt i min gåvidare-period, men ändå så måste du komma tillbaka när jag börjar glömma att du existerar. när jag mådde som bäst var du tvungen att springa in i mig med din nya, din nya vad hon nu än är. och jag såg på hela dig att du ville försvinna, för din blick har aldrig varit så fastklistrad i marken som då. jag vet inte vad hon är för dig, för du ger mig inga svar, men jag vet att hon är mer än din vän. för det har du kunnat berätta för alla, alla utom mig. och hon skyltar hela tiden med hur lycklig hon är och hur mycket kärlek hon har i sitt liv, och jag vet att det är på grund av dig. allt känns bara fel, varför gör du henne lycklig när det var mig du skulle göra lycklig för att jag gjorde dig lycklig? och hur kan hon låta dig göra henne lycklig när hon från första början ville att jag skulle göra dig lycklig och du mig lycklig? jag förgyllde ju dina dagar, och du var alltid så noga med att påpeka hur glad jag gjorde dig. du var alltid tvungen att ta hand om mig, fast jag inte behövde tas omhand, du var tvungen att hälsa på mig på jobbet fast jag bett dig att inte göra det. du var tvungen att be mig komma till dig, stanna med dig, fast jag sa att du skulle lugna ner dig om du inte visste vad du ville. och nu beter du dig som om jag aldrig funnits, och jag avskyr dig för det. jag avskyr henne för det.

jag känner mig bara mer och mer nedslagen för varje dag som går. samtidigt som jag fortfarande är så himla lycklig över mitt liv och inte kan fälla mer tårar. det är som att du är det gråa molnet på min himmel blå. du finns där, någonstans, och bara när jag är ensam dyker du upp, ibland som ett grått moln på himlen som får mig att stanna upp och fundera över om det ska bli regn, ibland som ett åskmoln som startar värre blixtkrig över himlen än vad alla de senaste naturkatastroferna gjort. jag vet bara att om vi någonsin hade kommit så långt, någonsin, även om det varit ett år framöver, så hade jag tyckt om dig så himla mycket. brytt mig om dig så himla mycket. hur mycket tjack du än hade dragit upp i näsan, hur mycket du än druckit, hur dum du än varit, hur många misstag du än begått, hur naiv du än varit, hur jobbig du än varit, hur frånvarande du än varit. jag bara vet det. men inatt ska jag inte drömma om dig, om dig och henne eller det där jag ville skulle hända, det där jag hoppades på. inatt ska jag drömma om den dagen jag blir fri från dina kedjor, som jag kedjat fast mig själv vid. och den dagen är nära nu.

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE


It’s like you’re screaming and no one can hear. You almost feel ashamed that someone can be that important, that without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when it’s over, and it’s gone, you almost wish that you could have that all bad stuff back, so that you could have the good.

UNEXPECTED


MDKN

SIGNS


The last time that we slept together, there was something that was not there. you never wanted to alarm me, but I'm the one who's drowning now... I can sleep forever these days, because in my dreams I see you again. I believe in anything that brings you back home to me.

HIGHTEC WONDERS


hur cool?! finns i alla möjliga färger på boohoo. hade jag en lite bättre mobil hade jag lätt köpt den här luren, det kan ju vara en bra kompromiss för att undvika för mycket strålning och om man nu vill ha känslan av att ha en hemtelefon när man är hemma...

 


NUEVO


lite nytt jag slängt pengarna på. herrskjorta från H&M, nya stuprör från Monki, ett nytt frostrosa läppstift från IsaDora och en Monki från Monki - "Moluna", som min lille Isaac ska få i julklapp. det blåa pärlhalsbandet är fransk vintage från 50-talet, som jag fyndade för 5 kronor på Tradera.

BEING HAPPY MEANS THAT YOU HAVE ONCE FELT THE SORROW


en skön bild på mig och Linn från igår bjuder jag på! gårdagen var grymt rolig, som tidigare nämnt, och idag har det varit promenad och fika i solskenet med Gabriella + Linn på schemat. jag märker bara mer och mer hur mycket jag älskar mina vänner och uppskattar dem♥ nu blir det att skriva på min vetenskapliga rapport om autism, och sedan plugga till historiaseminariumet imorgon bitti. inte lika kul.

CELEBRATION


i torsdags fyllde vår fina vän Paulina arton år, så detta har firats i dagarna två! i fredags överraskade vi henne och hade en överraskningsfest för henne, bilden är av alla oss som grattade henne. igår blev det också fest: förfest hos Pau och sedan krogen, så jag vinglade in halv fem imorse... superlyckat. tack alla för en grymt bra helg!

INTIMACY REMIXED: SIGNS - ARMAND VAN HELDEN REMIX/BLOC PARTY


BEFORE AND AFTER: IMPROVING MYSELF


HÄR ÄR MIN "NYA" TATUERING! jag gjorde lite förändringar på min tatuering som jag haft sedan innan, så här är en före och efter-bild på den! antar att ni ser vilken som är vilken, haha. jag är skapligt nöjd och jätteglad över resultatet. det här är den första tatuering jag gjort av de tre jag har, och precis som de andra två betyder den något för mig. de tre blommorna symboliserar min mamma, min storasyster och min avlidna storasyster, så därför ville jag också fixa till min tatuering, för inget annat än det bästa är bra nog för att hylla dessa kvinnor!♥

DRUNKEN LOVESENTENCE

isn't it funny how a person, who you used to be in love with, who you used to love, who you used to trust, who used to be your everything...suddenly just turns into a person you, not hate, but are determined to forget and erase from all that has ever been your life, your being, your world?

CHANGEinom en timme sticker jag till tatueringsstudion och gör om min älskade tatuering. jag har tid i fyra timmar, så ja, jag är nervös. om man, som jag, har ett minnesmonument intatuerat i huden så måste det också underhållas, så blir en ifyllning (jag har haft den i 4 år, så var fan på tiden). får se om jag går på stort eller bara gör små-förändringar efter det! är iallafall en freehand-session som gäller.

I SHALL BLEED INWARDLY


jag såg nyinspelningen av Jane Eyre för några kvällar sedan, och trots att den utspelar sig för länge, längesedan så var den så otroligt bra. vacker, romantisk, hjärtskärande. och med så vackra citat som ovan. det var verkligen en evighet sedan jag reagerade på filmer, den här filmen fick mig både att gråta och le. se den!

IT WAS A BEAUTIFUL DAY


fick bli en mysig heldag i Västerås med min älskade mami idag! meningen var att mamma skulle shoppa medan jag gick på min lektion mellan två och fyra, men jag fick ett gulligt sms från skolan imorse om att lektionen var inställd, så jag har varit ledig! jag fick köra både dit och hem vilket gick grymt bra, så nu är det bara teorin jag måste satsa på. fick med mig lite saker hem, bland annat en schysst vinterjacka från Monki! nu blir det sallad och mys hos storasyster, imorgon väntar en stor dag och jag kommer absolut inte kunna sova. pirrigt.

I SUFFERED, I CRIED, I FOUGHT. BUT I LOVED YOU.


FUR


two undeniably cosy fur's! 
romwe.com

SWOTPLUGGAR JÄRNET, här ska det skrivas tills dess att hela datorn kraschar! så därför slänger jag upp lite schysst musik åt er istället. och ja. jag kanske pluggar till merparten musik man vanligtvis ravedansar till, alternativt kutar till under joggingturen, men då får det vara så. kan bara säga att jag önskar att det var jag som gjort Bloc Party's Intimacy-remixar♥

Bloc Party – Mercury - Herve Is In Disarray Remix

Rebecca & Fiona – Jane Doe

The Temper Trap – Sweet Disposition - Doorly's Dubstep Mix

Radio Dept., The – Heaven's On Fire

Bloc Party – This Modern Love - Dave P. And Adam Sparkle's Making Time Remix

ROBOT


måndag - skola, rödvin med vitlöksbröd, film och mys hos syster. tisdag - skolan med Daniella, intervju om könsroller, mycket filosoferande, plugga, rödvin. otroligt roligt väder ute. perfekt för ihopkrypandet i min alldeles för stora säng. blir dock bara stenhårt plugg i dagarna två, nu måste jag använda allt jag har. jag tror jag är en destruktiv robot. förstör mig själv med dåliga saker och lever vidare utan känslor. robot.


ISAAC ♥


mosters hjärta! den 12e november blir jag gudmor till min söta systerson, Isaac Ivan Sundberg♥

 


DOMINGO


det är söndag idag och bilden säger allt om hur pigg jag är. har dock haft en mysig stund i solen på Café Stället (ja, nya stammishaket) med min andra familj - tjejerna. skönt att komma ut lite, ta en cigarett med en latte och bara snacka om allt mellan himmel och jord. jag är fruktansvärt glad att jag har mina underbara tjejer. man inser hur mycket man älskar sina vänner när det tar slut med en kille, eller när allt annat sviktar, för jag ska vara ärlig mot er nu och säga att vänner alltid ska gå före, för vänskap är viktigare än kärlek. jag har alltid vägrat och kommer alltid vägra att vara tjejen som väljer killen före vännerna, för att sedan se honom lämna och stå ensam kvar. nu ska jag ägna mig åt ytterligare funderingar, middag med min familj och plugg.

DET BÄSTA - BEACH FOSSILS ♥


OUR LOVE WAS LOSTDIRTY BUSINESS


lördag. flottig. trött. osminkad. jättejättejättetrött. får bli en sådandär dag där jag tar det lugnt, slipar på mina låttexter, skriver av mig mina känslor. funderar sjukt mycket tills jag inte vet ut eller in. kanske bearbeta mina känslor och bli av med dem, en gång för alla. två veckor, nästan tre, är för lång tid att slösa på en kille, en man, en simpel människa. kanske borde jag städa mitt rum och rensa garderoben också: ska något nytt in, ska något gammalt ut. många måsten, lite ork! längtar redan tills nästa helg.

ROMWE STRIPES


den här snygga tröjan fick jag hem i ett lass med lite annat snyggt idag! från amerikanska romwe!

NEW


fick hem två paket idag: ett från Yves Rocher, proppat med hudvårdsprodukter, och ett från USA med lite snygga saker... superglad!

CHILDISH GAMBINO/JAMIE XX REMIX


GRATIS SMYCKEN VID BESTÄLLNING!

tänkte bara slänga in ett inlägg om en av mina favoritsmyckessidor, Juveliasmycken. förutom att de fått in mina favoritringar igen (♥), så finns det ett hett erbjudande du bara inte får missa... du får ett gratis smycke per hundring du beställer smycken för! alltså... ↓

beställer du för...

100-199 kr: 1 gratis smycke
200-299 kr: 2 gratis smycken
300-399 kr: 3 gratis smycken
400-499 kr: 4 gratis smycken
500 kr eller mer: 5 gratis smycken 
Exklusive ev. fraktkostnad.

så in och kika och beställ, hur kul är det inte med gratis smycken? gratis är gott! ;)


LA BELLEZA FAMOSA DE ASOS


otroligt vacker/stilig/snygg topp från ASOS. cirka 145 kronor på rea. synd att den inte är mer grå i tonen, då hade jag haft den på dopet i november som äger rum för Isaac. svart går bara inte hem i kyrkan...


torsdag. för mycket att göra för min avlivade själ. anemin äter upp mig, det enda jag gör att sova och skaka. ikväll ska jag iallafall gå ut på promenad med en killkompis, kanske piggar det upp, kanske slutar mitt hjärta vara en hård, kall klump, kanske kan jag tänka på ett annat sätt. har börjat dagen med min nya diet för blodet, telefonsamtal från min älskade Sophie och senaste avsnittet från Sons of Anarchy. än så länge, är allt okej.

JAG ÄR FÖRLORAD

För jag saknar din glöd och nätterna här och alla gångerna vi ställde till besvär. Det kanske är sant det jag tror, man blir en produkt av vart man bor. Jag hoppas att du hittar vad du letar efter, jag hoppas att du hittar vad du letar efter som inte finns här, som inte jag kan ge, som inte finns här - som inte jag kan se.

HOLOCENE


"Someway, baby, it's part of me, apart from me." You're laying waste to Halloween, you fucked it, friend, it's on its head. It struck the street, you're in Milwaukee, off your feet. And at once I knew I was not magnificent.I'VE BEEN WAITING FOR TOO LONG FOR YOU TO BE MINE


LAS HORMIGAS


fynd från Myrorna. 170 kronor för en vinröd, superfräsch kavaj i nyskick och en oversizeblus i höstens mest hajpade färg är inte illa! jag måste secondhand-shoppa oftare.

STATEMENTS

dagens konstaterande: jag älskar att ha anemi. för vad kan vara bättre i särklass än att må illa, spy, skaka och ha en huvudvärk som agerar tidsinställd bomb? för att inte glömma de underbara handskakningarna och yrseln? 

dagens konstaterande två: det känns som om jag blivit superkär och precis blivit tillsammans med min drömkille - igår tillkännagav Isak (Freddie Mercury) att jag får hans tröja, som är min absoluta favorittröja. lyckan är total. bättre än kärlek. så när jag vaknade av en ledsen unge imorse klockan åtta kunde jag ändå vara lycklig. 

dagens konstaterande tre: barn, skolka/stanna inte hemma från skolan. ni kommer bli uttråkade till döds, redan klockan tjugo över elva. om ni inte ligger i koma, vilket ni faktiskt aldrig gör.

LUMBERJACK


I CAN'T MAKE YOU LOVE ME


Turn down the lights, turn down the bed, turn down these voices - they're inside my head. Lay down with me, tell me no lies. Just hold me close and don't patronize me, don't patronize me. 'Cause I can't make you love me if you don't, you can't make your heart feel something it won’t. Here in the dark, in these final hours, I will lay down my heart if I feel the power, but you don’t. No, you don't.

Morning will come, and I'll do what's right. Just give me till then to give up this fight. And I will give up this fight 'cause
I can't make you love me if you don't. I can't make your heart feel something it won't.

WE. ARE. ALONE.


still loving you like I used to do, still thinking in the same way as we both used to do. I still miss you. you called me last night, and no matter how happy I'll ever be, I'll always be breaking down by your voice. last night and you called me, and I broke down by the sound of your voice, just as if you shot me, stabbed me, kicked me, killed me. I just need the simplicity of having you here, next to me, in my bed, your bed, staring up the ceiling, eyes nailed to the ceiling, just breathing together. I just need to see you and hear you say that you really moved on, you moved along, but I'll never get to see you, so I'll never know. I need to see you, just to be sure, because I'm the only one who knows your heart just by looking into your eyes. and you are the only one who I'll ever sacrifice for, my future, my dreams, myself. you are the only one who knows me, and I'm the only one who knows you. we are alone in the world. we. are. alone.

HOW TO MAKE IT IN AMERICA


jag har nu inlett en ny seriehöst. efter att Entourage tagit slut, och eftersom Sons of Anarchy bara ger ut ett avsnitt i veckan, så fick det bli nya How to make in America. som en lite mindre fab version av Entourage, men riktigt bra. bara att kolla på people!

IN LOVE WE TRUST, BUT WE ARE ALWAYS GETTING BACK TO FRIENDS


så var det söndag igen. jag har haft en nykter, mysig helg med mina kvinnor. så längesen vi alla var samlade. Sophie kom hem över helgen, vilket måste ha varit det bästa på länge, och vi alla tjejer har umgåtts i stort sett hela tiden. personligen har jag hängt på Café Stället tre dagar i rad. i fredags lunchade jag med mamma och Sussie, igår och idag fika med tjejerna. blev även den klassiska Donken-rundan med brudarna eftersom Sophie tagit körkort (jag är fortfarande stolt!) och så har det blivit pizza och mys. mitt i allt depp. nu ska jag plugga och köra bil och förundras över livet.

I WAS ONLY FOR TO DIE BESIDE


STICK FIGURES IN LOVE ♥


OCH SÖMNEN DEN BEDRAR MIG MED MIN HJÄRTESORG


tänk om jag inte slutar tänka på dig. tänk om jag inte slutar längta efter dig. tänk om jag inte glömmer dig.

JAG KOMMER LÄNGTA IHJÄL MIG


trettio minuters lycka. vi har nu provat ut och beställt våra studentmössor. jag kommer längta ihjäl mig ännu mer efter den här dagen! snart är det vår tur, och det har aldrig känts så nära. mössprovning, studentkryssning, 100-dagarsfesten, alla studentfester, balen. fyll mitt liv med glädje för framtiden.

IT FUCKS WITH YOUR HONOR: I'M IN LOVE WITH YOUR HONORI'D FILL YOUR EVERY BREATH WITH MEANING


MDKN WEDGES

ursnygga wedges från Modekungen! 599 pix. finns även i gråbrun och rödbrun nyans.

I COULD SMILE, BUT YOU WOULD SEE RIGHT THROUGH ME


idag när jag vaknade, så märkte jag verkligen hur allt ändrats. den tomhet du fyllde så väl hos mig, är ännu tommare än den var innan dig. nu känns det som om mitt hjärta blivit ersatt av ett hål. det bara är borta. jag vill inte tänka på vad du gjort, vill inte förstå. ändå var det det enda jag tänkte på inatt. hela natten. samtidigt som jag ville gråta och spy och bara glömma dig och vad du gjort. jag är äcklad, arg, besviken, sårad, ledsen, sur. men mest av allt överraskad och förvånad. du brukade vara så annorlunda för mig. du brukade vara speciell.

IT'S A FUCKING WONDER I'M STILL NOT ASHES

CONSIDERING HOW MANY TIMES I'VE BEEN BURNED, IT'S A FUCKING WONDER I'M STILL NOT ASHES. så var den här perioden över, den där perioden med luddiga små moln. jag vet inte varför jag ens lägger ner tid och energi på människor som inte förtjänar det. jag ger för mycket av mig själv, och jag blir bränd, så det är ett under att jag fortfarande inte är aska. stänger av mitt sinne, mina känslor och mitt hjärta. och jag vill inte ha nya människor i mitt liv. jag tänker lägga all min energi, all min fokus, på de personer som förtjänar det. mina älskade vänner och min underbara familj. och bara skippa det här med nya människor. för tillfället känns det som att kärlek inte är något för mig. varje person jag träffar, träffar någon ny kort efteråt. jag börjar känna mig som Chuck i Good Luck Chuck. undrar om man ska göra business av detta? kanske tjäna lite pengar? "hej, är du desperat efter en tjej? träffa mig i en vecka så träffar du snart någon seriös efteråt". som om jag dragit på mig en förbannelse. men mest av allt så är jag ledsen, besviken och sårad, för jag trodde att han var annorlunda. men som vi alla vet är man aldrig själv undantaget. aldrig. bara att lämna alla känslor och mitt samvete bakom mig. dags att växa upp. dags att stänga hjärtat. dags att sluta andas med någon annans andetag.

ROMWE


kollar runt lite på snygga byxor, som ovan,
medan jag väntar på min beställning från samma hemsida:
Romwe!♥

LEDIG


känns för underbart med lite ledighet idag! studiedagar for the win... sov hos syster inatt, blev myskväll hela kvällen efter en lyckad körrunda med mamma. hamnade i många kniviga situationer med min lilla turbo-Saab, men vi börjar bli ett bra team! ska äta lite frukost nu, sedan åka med mamma till Avesta för att hitta födelsedagspresent till papi. i eftermiddag blir det plugg till morgondagens filosofi-seminarium. så, tills dess → Girls – My Ma!

YESTERDAY I ROCKED IT LIKE I ROCK IT


gårdagen enkla outfit! stuprör/H&M jacka/Monki tuptopp/H&M skor/DinSko halsband/KappAhl ringar/Cocoo, ASOS klocka/Quartz

kvällen var rolig som fan! blev en rejäl fylla, vattenpipa, krogen och massa skratt. ändå var förfesten roligare än krogen. nu ska jag försöka hålla mig i skinnet ett tag. för allas bästa...

WHY GOD LOVES UGLY PEOPLE

Why do you think that God loves ugly people?
Because she allows us to accomplish much more based on what we have inside. I think it's harder for beauty to recognize beauty…you're asking weird questions… what do you believe? 
People who were born with beauty and didn't have to work for it, don't really learn how to work that hard whereas somebody who is maybe blind or hurt, who suffers a handicap is forced to work harder than other people and especially beautiful people. And I think it is important to work hard and know how to, because in the end you achieve more that way, I think there's more smiling upon you when you actually deserve what you receive opposed to just having things handed to you. Does that make sense?

- Sean Daley of Atmosphere
(Atmosphere – Godlovesugly)


THE KOOKS - HOW'D YOU LIKE THAT


SATURDAY


förväntar mig en superhelg numero uno! igår var det fredag, som innebar att jag slutade elva. jag åkte hem och umgicks med min kusin Rebecca som är på besök från Värnamo, sen blev det lite mini-förfest hos mig och Bruks med Marcus, Sofie och Linn. helt okej kväll! idag står jag ännu en gång för förfesten, sen blir det utgång på GM. hoppas på en rolig kväll!

RSS 2.0