MORPHINEdagen har flutit förbi i ett morfinrus, som de gjort de senaste dagarna sedan i måndags morse... det känns hemskt och jag väntar på att jag ska bli normal i huvudet igen, att jag ska kunna gå rakt och att mitt jättefina jack med textilstygn ska sluta blöda. och ja, det jacket är beläget på min pippi som ni kan räkna ut vad det är. har hittat massa blåmärken också så imorgon ska vi kolla upp hur min läkeprocess går! justja, imorgon har jag planer som jag inte haft på hela veckan. först på morgonen blir det sprutor och som sagt att titta lite på mitt läkande, sedan blir det psykologi+matteplugg och till sist ska Linnea komma hit en timme eller två och dricka kaffe. skönt med lite sällskap! hoppas jag kan träffa resten av gänget på lördag.

antar att ni märkt att det är lite dingelidong i huvudet på mig just nu. hmmm. no more operations, thank you!

HENNES&MAU FEVERgorgeous dresses from H&M...
perfekta till nyårsfesten allihopa. gå in och förälska er i alla 56!

IT'S IN EVERY SINGLE ONE OF USdet är helt okej att vara helt klar i huvudet men att kroppen inte hänger med... bara önskar att jag kunde gå normalt! men till helgen ska jag ge mig ut fast jag går som en krokig tant. jag har iallafall kommit igång med lite skrivande på mitt terminsarbete i psykologi, är uttråkad som få. uppskattar livet mer än någonsin just nu, att jag har möjligheten att gå och kunna bestämma själv vart jag vill ta mig. inte just nu, men när jag läkt ihop. this doesn't last forever. ville bara sprida lite glädje från där jag sitter nu! jag har roliga och positiva saker att berätta iallafall: jag har tänkt mycket på mig själv och mitt liv medan jag varit sängliggande, och jag vet vad jag vill nu och jag har bestämt mig för att bara göra saker jag vill istället för att hela tiden passa in på andra. jag vill inte vakna efter en andra operation där de sedan säger att allt är kört, och så har jag inte gjort det bästa för mig. jag har också slutat röka efter att ha sett vad mina lungor innehåller... (tackar den underbaraste bästa läkaren som opererade mig och såg detta) och något ännu roligare; min pojkvän har tagit körkort! så jag är stolt och glad. nu måste jag skriva vidare när jag ändå inte kan slippa undan.

en stor kram till alla som hört av sig!

ALIVE BUT NOT WELL

ville bara kika in och säga hej innan jag går och lägger mig igen. eller går och lägger mig, måste vänta på att mamma kommer och hämtar mig eftersom jag inte kan gå själv.


operationen gick bra men desto värre har det sett ut nu efteråt. jag vaknade inte på flera timmar efter operationen och så fort jag gjorde det svamlade jag om att jag frös och hade ont så jag fick bara morfin och somnade... efter fem timmar på uppvaket så körde de upp mig till mitt rum fast jag inte var vaken, och sen somnade jag hela tiden och jag minns knappast någonting. jag skulle stannat kvar över en natt eller två men eftersom ingen kunde övernatta med mig och jag delade rum med en tjej som hade 12 släktingar som gick in och ut hela tiden så valde jag att åka hem. jag kan inte gå själv, ett av snitten blöder fortfarande och jag är allmänt handikappad så jag är allt annat än positiv nu. men tji den som ger sig, om någon dag är jag nog på benen igen. jag vill tacka alla som hört av sig och brytt sig, men jag orkar inte ha kontakt med någon just nu. idag har jag och Oliver ett och ett halvt år så lite glad är jag. kanske får jag en present!

tills dess hoppas jag någon kan fixa en rullstol till mig för det är helt värdelöst att behöva förlita sig på andra...
nu ska mamma få ner mig så jag får sova.


IF I DIE BEFORE I WAKE


bild från i lördags med mina partypantalones

nu måste jag säga hejdå för ett tag! klockan är sex på en måndag morgon och jag ska strax sätta mig i bilen påväg mot Västerås sjukhus för en operation. jag har inte fått äta något sen igår kväll utan får bara hälla i mig kaffe... har varit uppe sen strax före fem och har skrubbat hela kroppen på ordination, tagit ur mina piercingar (känns hemskt tomt..) och packat en liten sjukhusväska. vi får se när jag är tillbaka, om jag är tillbaka!

If I die before I wake
I pray the lord my soul to take

♥
jag och en av mina absolut bästa vänner

älskar dig Linnea!

BABY EIGHTEEN♥

 
idag fyller min pojkvän 18 år, så grattis till honom!

har varit och firat Oliver idag, nu ska jag städa hela min våning och plugga spanska+matte!
tråkig söndagskväll men ibland blir det så. mår allt annat än okej.

WE CAN DANCE TIL' WE DIE


2008

I can't sleep
let's run away and don't ever look back
don't ever look back

My heart stops
when you look at me

Katy Perry – Teenage Dream


GOING OUThar dragit på mig mina nya, mönstrade byxor från H&M som jag köpte för ett tag sen. nu ska jag sticka till Linnea och spendera kvällen där! har skrivit klart två skolarbeten så jag är superstolt över mig själv♥

Saturdays Shooking
Frida & Alle + Izzy och Marina som inte är med på bild!

har man världens bästa vänner så har man!♥ gårdagen var helt underbar. jag fick köpa min älskade, underbara bomberjacka från nyöppnade Monki och så blev det finkäk på Jensens Bøfhouse, och bio såklart. "I rymden finns inga känslor" såg vi, eller enligt Isak heter den I taket lyser inga stjärnor... hmmm? jag tycker den var sjukt bra men det var jag ju tydligen ensam om att tycka... haha! Oliver som fyller arton imorgon sov hos mig också, blev en mysig nattpromenad hem :) nu ska jag skriva klart lite skolarbeten inför nästa vecka, och senare idag ska jag vara med Linnea!

we keep our spirit inspiredhär är alltså tatueringen jag gjorde för 2 veckor sedan! texten, "As long as we keep our spirit inspired" är från min favoritlåt med Atmopshere; The Woman with the Tattooed Hands. Atmosphere är underbara, låten är underbar - men det är inte därför meningen pryder min handled enbart, utan också för att innebörden betyder mycket för mig.

eftersom jag är sjuk och har genomgått mycket tufft och svårt under omständigheterna, och andra små nedgångar såklart, så kände jag att jag ville kunna se texten med mina egna ögon. så jag orkar vidare. för så länge vår ande är inspirerad lever vi. sedan dör vi. den här ska ge mig ett långt, inspirerat liv♥

change your name and your identityMatisyahu – Jerusalem
 ♥

nu sticker jag iväg på hudvård! det blir säkert en och annan finne klämd... wish me luck.
ikväll berättar jag om min nyaste tatuering, stay in touch!

BLACK DRESSESI want these beautiful dresses!

Perfekta till alla grymma fester som vi har att vänta oss i höst. Den högra skulle jag absolut kunna ha på nyårsfesten! På med klackarna och dansa-dansa!

MONEYMAKERallting står i min väg för bloggandet just nu, sorry for that! ville bara säga att jag hatar skolan, jag hatar framför allt matte B och det enda positiva i mitt liv just nu är att jag fick 2.000 extra i lön idag. är säkert för alla små extra minutrar på jobbet.. men nöjd är jag. och nej, det är inte att de glömt att skatta och att jag blir återbetalningsskyldig så ingen dålig skadeglädje nu :)

har sisådär 1000 uppgifter att göra tills nästa vecka eftersom jag opereras på måndag och kommer vara borta hela nästa vecka, kanske längre. och jag vägrar göra dessa uppgifter efteråt!

imorgon ska jag till hudterapeuten och fixa min acne-hy, någon som vill beskriva känslan?

TISDAG

 

blogg.se har krånglat hela dagen så blev inget inlägg tidigare idag. gick upp vid sju för att sticka till sjukhuset och ta prover, sedan skola vid tolv till fyra och nu har jag försökt plugga matte i 45 min men sitter fortfarande fast... vet inte vad jag ska göra :( hoppas jag får hjälp imorgon, annars är jag körd!

påtal om blodprover var det det äckligaste jag gjort på länge. kunde inte sluta glo på de tjockaste rören jag varit med om, fyllda med mitt blod. och så vaggades de upp och ner på en ställning, som en shaker. har mått dåligt hela dagen för den synens skull...

MONDAY/EVENINGhoppas ni alla mår bra idag! själv är jag trött och har haft en helhektisk dag... skola med SD-diskussioner som verkligen behövdes och ett seminarium i historia, vattengympa som var otroligt hårt och så matteplugg jag kört fast i har min dag bestått av. har även fått lite jobbiga besked, så imorgon skriver jag kanske om det. men inte idag. imorgon bitti ska jag till sjukhuset och ta x antal blodprover inför nästa måndag och sen ska jag till skolan tills tolv som vanligt.

SD OCH SVENSK POLITIK

så gav jag mig in i politiks-snurran. men jag vägrar diskutera det blåa eller det röda, för så länge jag inte får rösta finns det ingen mer vits än att lyssna och veta vad för ideologier partierna har. och det var här vid ideologierna jag skulle ta vid...

ingen har nog missat att igår kväll, söndagen den 19e September, så genomgick Sverige ett bakslag. SD kom in i riksdagen med en grov majoritet och redan innan fanns siffror på att det är flest ungdomar som röstat på Sverigedemokraterna. och det är då min skyldighet att ta upp vad jag känner inför det här, för det bådar inte gott.

för det första så kan jag hålla med om att det i viss mån kan gynna Sverige att "dra åt svångsremmen",dvs att ta in lite färre invandrare för att Sverige ska få en bättre ekonomi, men då ska det gälla alla invandrare, oberoende av hudfärg och etnicitet;  norrmän, amerikaner, britter, polacker, danskar, afrikaner, araber, finnar, svenskättlingar som inte är födda här etc... och nu tänker antagligen hälften av er som läser detta till. ojdå? fattar ni att ni skjuter er själva i foten?

för det andra så är Jimmie Åkesson, SD's partiledare, en nazist. jag tror inte på att en nazist som är nazi-politiskt engagerad kan ändra sig, inte politiskt. Jimmie kom in i partiet när de hette "Bevara Sverige Svenskt", och de uppträdde de i bruna officer-uniformer i design lika som dem från Andra världskriget, de hade röda bindlar med hakkorset-på (de är också typiska för Andra världskriget) och de gjorde sieg hail framför sina åskådare/anhängare och talade om Hitler och att "bli av med invandrarna". och, framför allt, så hade de bakom sig ett brinnade bål av judisk litteratur. det finns fler skandaler, men dem tar inte jag upp idag.

tillbaka till det första så röstar man inte på SD om man älskar Sverige. och jag är glad att många partiledare bojkottar Jimmie Åkessons och hans snaggade partisekreterare m.fl. för om man älskar sig själv röstar man inte heller på SD. jag tvivlar på att någon av er där ute är helsvensk, med svenskt blod rakt igenom, och jag tvivlar på att Jimmie Åkesson och hans vänner är det heller. för SD kommer inte bete sig såhär mjukt nu när de kommit in. de kommer skapa kaos och hysteri. skulle inte förvåna mig om de börjar slänga ut folk för att de har fel ursprung. kanske är det dumt att jag lägger mig i, jag som faktiskt är så svensk som det går att bli, med tanke på hur himla långt tillbaka mina förfäder faktiskt bott i Sverige. men jag vet att långt tillbaka är jag inte svensk, det är inte någon, för alla våra förfäder har immigrerat hit en gång i tiden. skjut dig inte själv i foten, rösta inte bort dig själv. min synpunkt är bara att ni som är för/har röstat på SD - vad har ni för ursprung? har ni finska föräldrar så antar jag att ni vet att de är invandrare? detta är om vi ska hålla upp SD's linjal, inte mina åsikter, såklart. har ni en ukrainsk farmor? ja men då är du också ukrainsk och det gillas inte av SD.

eller? är de Sverigedemokrater eller nazister? nazister skiljer ut vissa ursprung från de "raser" de själv gillar, Sverigedemokrater "vill Sveriges bästa", och då ska alla invandrare ut, även dessa vi ser som svenskar idag. de som kommit hit från Finland, Danmark, Norge, USA, Polen, Tyskland... tänk på detta. rösta inte ut er själva.

SD är en skam för Sverige.


SAKNADE TE HAVS

Håkan Hellström – Saknade te havs

allmänt mycket kärlek till världens bästa Håkan!

- - -
helgen har varit bra med party i fredags, mys med Ollie igår och idag blev det mer mys med Ollie och hustitt+tjejerna. helnice. skulle pluggat också men det tar jag imorgon... är otroligt trött så har inte orkar skriva, men nu vet ni att jag lever!


COCOO.SE/FAVORITERmina favoriter från Cocoo.se!kors+fjädrar är min melodi.

två supertrender i höst/vinter; silverkors, oversize, fjädrar och "ett-örhänge". måste verkligen köpa halsbandet och något av fjäderörhängena, så otroligt snygga! vilka tycker ni är snyggast?

gå in och titta här! alltid trendiga och coola smycken för alla smaker :)


BETONGKEPSEN PÅ

 
gårdagens lilla outfit med en stor brosch från New Look + Kenza-klackarna som är ur bild.
och självklart, blåa naglar!

ingen bloggning idag som det ser ut nu... mitt huvud säger jag bara.
min dator har återuppstått så sitter och myser med den!
dock är mellanslags-knappen mongo så kämpigt är det.

ska ligga på soffan hela dagen med kaffe i handen,
hoppas Oliver bjuder hem mig till sin jacuzzi ikväll...

by the way så ser det ut som att möjligheten att jag blir Virsboare finns.
mina föräldrar har blivit knäppa!

I Wanna Go Out Tonight
When everybody else refrains
my uncle Jonny did cocaine

I wanna go out tonight, come a little closer to the city lights.
Levitation aint your only friend, levitation coming back again,
feel a burning in your body's core - it's a yearning that you cant ignore
now I wanna go out tonight!!!!


APROPÅ...

... pilotjackor så hittade jag en underbar idag! Lindex, 799 kronor.
alldeles för dyr för min smak (snåljåp!) men ett kap för er som investerar.AVESTA

changed plans!
efter lite thaikäk med mamma (jag vet, två gånger på en vecka är illa... men hoppas jag hittar någon som vill bli stammis med mig?! RONJA VILL DU?) så blev jag rastlös och tjatig, så som jag hoppats på så åker vi till Avesta nu!:) ska kolla efter småsaker och fika.


visst är jag och Ronja ett sött thai-dejtar par där i mitten :)

au revoir! xxx
hoppas ni inte spolas bort/dränks i regnkaoset!!!


- < - <

vaknade för ungefär en timme sedan av att regnet smattrade ner... supertråkigt, ännu en dag med grått och trist väder! + regn... har knappt kunnat sova inatt för har hostat så mycket. hoppas jag inte får en ny lunginflammation, det orkar jag inte med.

vi får se vad dagen har att erbjuda :) det enda jag vet är att jag har psykologi till elva, sedan slutar jag och då måste jag göra klart min spanskaläxa som inte ville samarbeta med mig igår, och senare kanske jag träffar någon kompis♥


EAC DESIGN/FAVOURITES♥

här är tre av mina favoritsmycken från EAC Design! det sista med fjädern äger jag själv och det är mitt favoritarmband av alla jag äger. jag tycker ni ska spana in där och sedan kommentera här vilken er favorit är!

blir nog ännu en ny beställning snart - jag fick min leverans i början av förra veckan och jag blev supernöjd, så nu när det kommit in lite nyheter så kittlar det i fingrarna!


ORDERED → bootsdessa snygga, lite manliga boots är nu påväg hem till mig!
de är gråsvarta och i "dra-på modell" och jag har beställt dem från Ellos.
eftersom jag hade 50% rabatt på en vara så kostade de endast 349, nypris 699! så nu har jag fyndat.

ville egentligen ha svarta men de var slut så fick bli dessa, men om de är fula så skickar jag tillbaka dem..
så håll tummarna nu ladies and gents!


PILOT PILOT PILOTunderbara, snygga PILOTJACKOR! vill ha dem allihopa...♥
pilotjackorna är superheta i höst och vinter, så skynda att haffa er ett eget exemplar.
Ellos, H&M och ASOS har grymt snygga varianter.

drink the air like cold lemonade

godkväll mina lovely readers
jag har varit off the keyboard hela dagen, har haft fullt upp minst sagt. hade min svenska redovisning idag och fick ett MVG-, (hoppas ni ser pistolen mot mitt huvud... jag är otroligt missnöjd. MVG ska det vara annars kan det lika gärna vara!) och sedan hade vi lite dryg spanska, men min otrolige far kom och räddade mig 15.20 så jag fick åka bil hem till Fagersta istället för tåg... fick nämligen höra nu under kvällen att tågen varit extremt försenade. ibland är jag en lyckosam sate!har iallafall haft en dejt med Ronja över lite thai-käk och vi har umgåtts med Linnea&Lina, sedan blev det Idol med mina päron och här sitter jag nu! ville bara kika in och säga hej. och, har ni tänkt på hur underbart det är med höstväder?! det luktar så gott och är luften är så frisk och skön att andas in... vill inte ha vinter!

nu har jag skrivit ett alldeles för långt inlägg, så ska slänga mig i sängen och läsa lite tidningar och sedan sova. om ni ändå är härinne så spana in på EAC Design, har tillkommit lite nytt i sortimentet, allt gjort av duktiga Emelie! så, godnatt med er nu♥

TUESDAY MAGGIEMAE

 

weeeeeeei! idag har jag bestämt mig för att ha en suverän, energifylld dag! trots att det regnar och jag just nu mår kiss med massa hosta och jätteont i nacken... var underbart att vakna upp bredvid min älskling och ha lite sovmorgon, men nu måste jag skynda mig. blir frukost,dusch+fix och sedan ska jag trampa mig iväg till tåget som går 10.48.  i skolan blir det sedan mycket workwork; ska redovisa min bok muntligt i svenska B och sedan översätta massa spanska texter. och när jag kommer hem igen ska jag vara med Linnea och ge fan i att plugga för fem öre idag!

Ét La Bellevill bara be er önska mig lycka till inför imorgon - ska recensera en bok muntligt i svenska B, och svenska B är det svåraste jag vet just nu. nästan. för det finns inga j*vla instruktioner! arghh. ska öva lite till sen går jag ner och myser med min älskling som är här. vill bara sluta skolan forever.

imorgon ska jag ha en jättebra dag har jag bestämt mig för.
här får ni lite musik för själen!

The Killers – All The Pretty Faces

Robyn – Hang With Me (Edit)

Kent – En himmelsk drog

crazy hunger

slänger in en ännu en snygg bild från helgen! jag&Ronja! yeah!ville bara inflika att jag NÄSTAN är klar med UL&S-arbetet... några rader och synpunkter kvar om BRIS. sen så! känner mig otroligt stressad och är galet hungrig. ingen rolig dag idag ALLS. ja justja, blev ingen bio igår utan en filmkväll hos syster+hennes sambo med min storebror istället. bjöds på otroligt god hemlagad pizza med massor av vitlökssallad och efter det chips+dipp som jag inte rörde. vi såg "The Ghost Writer" med b.la. Ewan McGregor och den var superspännande och bra! SE DEN!!!!

nu.. mer plugg. vi får väl se om jag överlever dagen?!

UR-HOLKAD - URHOLKAD


superläcker bild på mig från i lördags! totalt urholkad och ett jäkla drägg.

godmorgon/goddag på er! så här sitter jag och smuttar på kaffet och drar mig i håret... jag är sjuk som ett as idag, så blir ingen skola, "men vad gör det", för jag börjar klockan två och slutar fyra så jag överlever nog. besides har jag skrivit klart historie-arbetet redan! men dagen kommer ändå bestå av plugg, plugg, plugg och plugg; ska skriva klart mitt UL&S-arbete en gång för alla och sedan "skriva" en recension till morgondagens svenska lektion. har bestämt mig för att recensera "Snabba Cash" muntligt, och eftersom jag läste ut den igår så blir det att se filmen idag och göra jämförelser och dra paralleller... tråkigt!

how are you feeling today?
Enrique Iglesias – I Like It

AS LONG AS MY BODY EXCISTSDaniella får en länk av mig då hon gissade rätt på min secret! det var en tatuering som skulle göras!
sagt och gjort, nu har jag en text på min handled, förevigt inpräntad. och jag är kär i den.
jag kommer att berätta mer om den i veckan, och antagligen om min första tatuering också; för båda har en mening och en historia♥

gårdagen var, minst sagt, intressant och till slut rolig också. lättat på en del spänningar, men nya har tillkommit! fick gå hem med sötaste Linn och det var lite halvmysigt med flimmer-regn. har ätit kina-nudlar och skrivit klart mitt historie-arbete idag, så ska skriva klart mitt första arbete i UL&S-kursen också. sjuk som en sate är jag också. ikväll blir det maybe bio in my favourite city numero dos, Västerås, eller så dör jag hemma.

The Woman With The Tattoed Wrist


crying my heart outgråter av lycka... eller något.
jag som aldrig gråter.

how the tattoos smiledvärldens underbaraste j*vla låt. kommer följa med mig hela livet.♥

now if I've learned anything in my years
I learned I no longer believe in surprise
but what happened next damn near stole my tears
the tattoos came alive right in front of my eyes

I stepped I left and I don't regret leaving
and I'll never forget all the things I saw that evening
a glimpse of religion a piece of coming closer
to understanding more about what intrigues me most

I wasn't as aroused as I was concerned
for each one of em I've hurt
and every time I've been burned
I've got a lot to teach but even more to learn

There's good and evil in each individual fire
identifies needs and feeds our desires
as long as we keep our spirit inspired
she can bite her bottom lip all she wantsdon't try to change me

okay, so just let us spit it out.
opålitliga människor har jag fått nog av i mitt liv. det är jobbigt och det är inte min nivå.
men.. istället för att fundera över vad folk gör för fel så kanske jag borde se på mig själv.
och istället för att klaga så kan jag välja bort den här delen av mitt liv. it's a win-win situation.
jag behöver inte längre fundera över varför jag inte blir uppringd, varför folk glömmer bort saker om mig eller varför inte glömma bort MIG helt och hållet? jag lovade mig själv att jag skulle ge upp för en vecka, den här veckan, och se om något hände. men inget hände så nu ger jag upp fullständigt, por siempre. för jag orkar inte längre vara den som man bara hör av sig till om något hänt eller om det är i värsta fall. som om någon behöver hjälp med något.om du inte alltid duger, behöver du inte duga vid de få tillfällena heller.


fisk+överdos=jag

dagen har varit jobbig, opererade bort min tand imorse så har blödit och haft ont enda fram tills nu! ska bara ta det lugnt resten av kvällen och trycka i mig Pamol+Alvedon+Ipren+Kåvepenin, och imorgon blir det lite tjejmiddag hos L. det ska bli trevligt, men så länge, au revoir!

ps: kommer att skriva & visa vad jag gjort imorgon, hemligheten, you remeber?...keep in touch!

adventures/changing myself

inte varit såhär trött och utmattad på läääänge...har varit med om äventyr idag, igen, som jag berättade för er häromdagen. men jag är inte riktigt redo att reveal my secret än... ;) men en person har gissat rätt, hihi, så ni får se under helgen vad jag hittat på!


© by Emilia Carpinisan

nu ska jag äta kebabsallad och fastna i soffan heeela kvällen, för imorgon ska jag operera bort min visdomstand så blir svält i flera dagar. guess you understand!

some fashion, some thoughts

  

vill ha allt på bilderna - kanske blir det mitt. en vacker dag.

så, vad har dagen erbjudit? och gårdagen? enbart sovmorgon, skola och plugg. och lite tid för mig själv. jag har nätshoppat, drömt om grejer på nätet och självklart tänkt en hel del. plugget består av ett arbete om barnkonventionen/andra organisationer och ett historiearbete om Egyptens högkultur/flodkultur... inte särskilt kul men det måste göras. och jag orkar inte engagera mig i mitt sociala liv för tillfället för jag blir bara bränd. wow, vilken nyhet. så jag antar att allt plugg kommer lägligt, jag kan behöva fokusera på annat. men det är klart, sådana här kriser får en att inse vissa saker och nu vet jag var jag har mig själv... och tyvärr, andra. duger du inte alltid som du är så är det dags att gå vidare i livet. too many strikes hörrni.


I STEPPED, I LEFTand I don't regret leaving.firar att en bank blir stängdjag är en sådan otrolig j*vla snåljåp. fan åt mig!
jag borde köpa allt jag vill ha i hela världen men icke, jag finner en inre spärr.
nu slänger jag bort plugget och ska lösa mina psykiska ekonomi-problem.

DON'T COME CRYING TO ME... I'll only see your good side,
 and believe it's a miracle. ♥♥♥

(game over)

guess you can hang with me

åh, jag är så busy planning... det är tråkigt men samtidigt så kul, så kul.
jobbigt att varva det med skola!!!
jag blir nästan förvirrad och fundersam på vad jag ska göra själv, någon som vill gissa?
på torsdag ska jag iallafall ha planerat klart..så, vad ska jag göra?! klippa av mig håret? färga håret? raka av mig håret? sy i löshår? operera brösten? mutt-plastik? pierca mig? fylla på läpparna? åka utomlands? fixa naglarna? ansiktsbehandling? renovera mitt rum? fettsuga mig? byta skola? få piller mot acne? genomgå min stora operation? få tandställning? fotograferas? listan kan göras oooändligt lång...

den som gissar rätt får en länkning... puss

plussar noll med noll

  

då stänger jag själen
klämmer ihjäl den

- - -

en enkel biljett till Nordpolen,
glöm mig nu♥

MY FIRST VIDEO EVERMIN FÖRSTA VIDEO PÅ BLOGGEN NÅGONSIN! WEEEI!
hoppas denna video förgyller er lördag. en aning iallafall.
huvudpersonen heter Frida (den störda cirkusartisten..) och i bakgrunden hör vi Alice underbara skratt.

ADVENTURE → DALARNA

jajemen hombres!
nu ska jag ner och äta frukost med mamma, sen sticker vi två till Ludvika i Dalarna på äventyr!
så, vad ska vi göra?
det blir alltså lite shopping (shopping i Dalarna?!) och lite hemliga saker.
you´ll know it all later!


CLEARANCE FINDS

två
reafynd jag klickade hem igår!


• en ny, schysst bikini till D.R i januari, 95 kr + en over-oversize ring för 47 kr.
jag är skapligt nöjd, billiga grejer in my heart!


MADNESS & FASHIONSHOW

här kommer lite bilder från dagen som varit!
circus in public och en fashion show är inte illa!


Frida fick för sig att göra en kullerbytta på öppen gata... socialt självmord?


galnare tjejer får man leta efter!
min söta rödtopp & Linn!

min gulliga stylistvän MarissaNike gick modell!
snyggaste Nike & Pau!

så dagen har bestått av skola, galenskap, stan+fika med brudarna, en titt på Praktiska's visning och nu en lugn hemmakväll!

FORGOT ABOUT IT

glömt visa upp ett gäng grejer för er...
so beware now!

♥ ursnygg bustier jag fick från mamma när hon var i Värnamo hos min släkt. bara 40 kronor på rea. vet inte var den är ifrån men såå skapligt snygg. ett litet minus till att den är genomskinlig vid brösten bara... gillar rosetten bakpå!
♥ fin, vit bustier som jag också fick från mamma när hon var i Värnamo. rea 70 kr, heltäckande vilket jag tycker är supersnyggt till hösten/vintern då man vill täcka lite mer! fint med den lilla blomman mellan brösten som detalj.


♥ klänningen som alla har ifrån H&M! 49.50:-, ett pangpris. in fact så har 3 av mina vänner en sådan här klänning men den ska nog kunna komma till användning med lite planering... det är ett under att jag kom i en 34a då det bara fanns den + en 42a kvar, och 42an såg ut som ett båtsegel...

jajemen, lite fynd var det här!

MAGGIE ♥ EDWARD FURLONG


jag ♥ Edward Furlong.. eller... ser ni likheten? det är hemskt, det är äckligt, det kan fan inte vara sant.

och jo Eddie, du kunde varit snygg om du inte knarkat så j*vla mycket och varit lik mig.
så ett stort grattis till mig, nu är det konstaterat att jag är vidrigt ful!

har gjort allt och inget idag, bland annat haft en sjukt bra psykologi-lektion och ringt tandläkaren (nästa fredag kl. 08.00 dras tanden ut) och dessutom har jag gjort hela 2 beställningar. visar under helgen - men nöjd är jag...

IS THERE A GHOST?världens läskigaste bild från i förrgår. is there a ghost in my house?

sitter i GH nu och väntar på att psykologi-lektionen ska börja. ja just ja, det är torsdag så jag har bara två timmars psykologi - sen slutar jag elva! superskönt. dagen ska tillbringas i samma anda som gårdagen; i min ensamhet med massa plugg... blir historia och svenska. och så ska jag åma mig för att min andra visdomstand vuxit ut och dödar mig. och så ska jag ringa tandläkaren för att få en tid till att förgöra tanden. och så kanske Oliver kommer. och så kanske jag borde motionera. och så kanske jag borde springa in på lektion nu!

EAC Design

  

 

tror jag ska beställa något av de här supersnygga armbanden ovan i helgen! för visst är de fina?!
billiga är de också; alla armband kostar mellan 10-80(!) kr/styck vilket jag iallafall tycker är ett kap.

jag hade nog iallafall tänkt beställa det flätade läderarmbandet till mig och "älskar dig"-armbandet till min mamma. gå in på Eac Design för att titta spana in smyckena och för att, självklart, beställa.
I love it!

dum av dig

 

så här snygg är jag på tåget oftast, favorit-minerna pådragna i ansiktet...
kommer bli en körig dag! massa lektioner, ska försöka fixa en dator som fungerar relativt bra hemma så jag kan plugga historia, fixa min nya dator och överföra allt från den gamla, träna och fixa en ny header... hmmm... redan trött! har mest lust att bara fota och trixa, men tid finnes icke.

jag blir så dum av dig

RSS 2.0