I'm just a little unwell.

jag åkte hem redan klockan elva i förmiddags, direkt efter studietimmarna. tog hem det vi skulle göra på samhällen, det vill säga privatekonomi frågor. jag hade tänkt att svara på några ordbetydelser nu, sen ta det lugnt med lite tidningar & kaffe och äta pizza med familjen, och sedan vara med tjejerna! jag mådde som sagt dåligt fram till lunch, jag är fortfarande trött i kroppen men blir nog bättre om jag får vila. har hjälpt mamma att storhandla, hon är också sjuk men två sjuklingar är bättre än en! jag ska sätta igång men tänkte bara visa två produkter jag köpte igår (eller rättare sagt min mamma när jag givit henne en lista och pengar):


Formula 10.0.06 "Over night success", 99;- på Kicks. "plåster" man har på finnar över natten, de är redan mindre och blekare på morgonen!


Clinique, "Anti-blemish", 169;- på Kicks. mini-stift man använder på finnarna, torkar ut & förminskar de! ungefär samma effekt som Over night success, bara att man kan ha det här under dagen och under sminket.

om ni som jag har en hemsk problemhy men har fått bukt på era problem, tipsa mig!

Kommentarer
Postat av: IDA BACKSTRÖM

beror helt på vem som bär håret ;) haha

2010-02-26 @ 20:39:29
URL: http://idacarolinabackstrom.blogg.se/
Postat av: rebecca

neutrogena som finns på apoteket är grymt bra och fungerar om man använder det dagligen. Sedan att använda lite dyrare smink är bra då dom är skonsammare för hyn. :)

2010-02-27 @ 00:20:05
URL: http://rebeccabilz.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0